Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Gra nie działa.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 13-06-04, 21:18   #1
ColdMoon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Rawa Mazowiecka
Posty: 8
Domyślnie [G2] Gra nie działa.

nie wiem co jest
mam komputer:
windows 93 se
Durona 750 MHz
Nividia GeForce 2 MX 100/200
128 RAM

odpala mi się okienko proszę czekac wczytwanie i tak mogło by zostać do końca świata coi mam zrobić.
Czy ta gra wogóle chodzi pod win 98??
czy tylko pod XP
RPG
ColdMoon jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-06-04, 21:49   #2
Tyrael
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Posty: 96
Domyślnie

Gra chodzi i w XP i w 98SE...

co do okienka noooto tak... zrób defragmentacje dysku (może masz zbyt durzy śmietnik w kompie??) 8) a jeśli to niepomorze to jeśli masz oryginał skontaktuj się z działem pomocy CDP...
A jeśli to pirat >>>>>>>>>>>> i tyle....
Chociasz ten... Duron 750 MHz to troche zamało.
__________________
Wolność to tylko wspomnienie
RPG
Tyrael jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-04, 07:54   #3
ColdMoon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Rawa Mazowiecka
Posty: 8
Domyślnie

gra jest w 100 % orginalna ale pod 98 mi nei vchce chodzić a defragmentacji nie mam po co narazie robic bo tydzien temu miałem formatowanie.
Mojemu szwagrowi pod me wywalały sie czasem takie okienka ale działała a teraz ma xp i żadnego problemu.
RPG
ColdMoon jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-04, 11:57   #4
Tyrael
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Posty: 96
Domyślnie

No to sprubój z pomocą CDP... lub niewiem sciągnij se aktualizacje
do98SE.
__________________
Wolność to tylko wspomnienie
RPG
Tyrael jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-04, 14:52   #5
ColdMoon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Rawa Mazowiecka
Posty: 8
Domyślnie

no mam windows up date najnowszego zrobięłm defragmentacje i spróbuje jescze raz
RPG
ColdMoon jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 23-06-04, 00:44   #6
Anya
Demon
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 588
Domyślnie

Wydaje mi się że masz za słaby komputer by Ci GOTHIC2 ruszył, ale włącz go i poczekaj tak z 15 minut, ponieważ pierwsze uruchomienie gothica2 jest takie długie. CERPLIWOŚĆ USZLACHETNIA
__________________
:: FISH SPAM WILL RESULT IN A BAN ::
RPG
Anya jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 23-06-04, 09:05   #7
Kasen
IRCowa ShellMA
 
Kasen awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2004
Skąd: z poznańskiego księstwa
Posty: 332
Domyślnie

Ja też takie coś miałem!! Zrób tak: jak chcesz uruchomić GII to włóż płytkę z grą do napendu i uruchom ponownie kompa. Teraz spróbuj uruchomić Gothica!! U mnie działało!! Jak nie włączy się od razu to po dłuższej chwili!! Patrz na lampkę ładowania z dysku! Jak miga to czekaj!! Jak przestaję to uruchom ponownie!! Powinno pomóc!
RPG
Kasen jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-07-04, 01:02   #8
.:Siro:.
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: lipiec 2004
Skąd: Z badziewia
Posty: 106
Domyślnie

Ja miałem tak ze Gothic 2 się mi włanczał tylko strasznie się zacinał i nie dało się grać a jak dochodziłem do miasta to się zawieszał i musiałem resetować kompa bo nie dało się dalej ruszać ani nic dlatego gram w Gothic'a 1 bo ten mi normalnie chodzi
RPG
.:Siro:. jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gra działa ale coś nie tak arbok Pomoc techniczna 1 11-05-06 20:26
[NK] Nie działa Rabittous Pomoc techniczna 18 24-01-05 11:21
[G1] Gra nie działa! ragnus Pomoc techniczna 4 06-01-05 16:45
[G1] Nie działa. KICEK Pomoc techniczna 5 03-08-04 19:29


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.