![]() |
#25 | |
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Wersje beta są właśnie od wyłapywania bugów. Może tak, wierzmy, ze SB nie ma talentu do nagrywania gameplayow, ale chociaz wierzmy w ich dzial betatestow...
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
Intro fajne, lepsze niż w 1 i NK, ale gorsze niż w 3.Nie podoba mi się animacja trolla. Porusza się szybciej niż rusza nogami.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Jaszczur
|
![]() Intro było najlepsze ze wszystkich Gothiców a pozatym dlaczego Hagen jeszcze żyje ?
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Krwiopijca
|
![]() Walka z demonem całkiem fajna widać że nie będzie to łatwy przeciwnik
Tak samo walka z trolem faktem też jest to że gracz chyba nie był jakoś specjalnie utalentowany ![]() ![]() Bolą mnie tylko te błędy ... ta strzała (swoją drogą ciekawe kto ja wystrzelił ![]() Właśnie dlaczego Hagen żyje ?? (no nie wiesz przecież on jest nieśmiertelny ![]() a tak na serio to powinni to jakoś wytłumaczyć w G4 tudzież można podejrzewać że udalo mu się uciec przed atakiem Orków na Khorinis . Pozostaje nam czekać na G4 wtedy się dowiemy ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Chrząszcz
|
![]() Błędy jak błędy, po to są beta testy, żeby je wykryć i wyeliminować. Mam nadzieję, że w finalnej wersji wszystko będzie poprawnie działać.
Fajnie by było wrócić na Khorinis i zobaczyć co się stało z dawnymi znajomymi (serce mi pękało jak musiałem zostawić Wilka), może kryją się po lasach tak jak buntownicy w G3. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Cieniostwór
|
![]() Ehh, krótkie to intro i bez wyrazu... Owszem, sporo się dzieje, nasuwa się po obejrzeniu kilka pytań ale... zaczyna się tak jakby w środku akcji. Na szczęście jest narrator w odróżnieniu od Gothic3, co już jest dużym plusem. Ogólnie wygląda jakby to były tylko fragmenty intro, na co mam nadzieję szczerze mówiąc.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Czarny Goblin
|
![]() To prawda, to nie jest kompletne intro, ponieważ brakuje lóg firm i loga Arcanii, po których pojawiał się lecący orzeł i to on przybliżał kamerę na pole bitwy. Ale na pewno reszta jest kompletna, co dodatkowo jest scalone przez naratora. Końcówce też niczego nie brakuje.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||