![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Ludzie,mam problem z Gothic 3 Zmierzch Bogów.Otóż tak:
1.Zainstalowałem patcha 1.6,bo taką mam wersję gothica (Przypuszczalnie) 2.Włączam gothica 3 3.Menu jest jak ze zwykłego g3,tylko screeny przy ładowaniu są inne 4.W grze całkowicie NIE WIDAĆ ciał ludzi(są tylko włosy,broń i tarcze),nie widać potworów,półek,niektórych napisów(np.nazwy nowych zadań) i przedmiotów interakcyjnych (np.Kowadło) Co mam robić?HELP! P.S.Komputer SPEŁNIA wymagania gry. P.S.2:Naprawdę BARDZO nie lubię odpowiedzi typu "Sam miałem ten problem,nie wiem"
Ścierwojady są coraz rzadsze...Zostają brutalnie zabijane dla ich mięsa...Wyślij list w butelce o treści POMAGAM na współrzędne 75964w7969w76697289 Ścierwojady muszą przeżyć! Fundacja IBA (Innos,Beliar,Adanos)na pomoc ścierwojadom. http://forum.gothic.phx.pl/image.php...e=127840 0009[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/oem/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chrząszcz
|
![]() Myśle że to wina gry, poniewąż sama gra po zainstalowaniu najnowszego patcha ma w sobie ogromne ilości bugów. Ja miałem ten sam problem i jeszcze sto innych więc czekam aż wyjdzie kolejny patch a tobie radze to samo.
P.S. na to że nie widzisz tekstur postaci może też wpyłwać nieorginalność gry. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Spis bugów ze Zmierzch Bogów | Webster | Dyskusja | 148 | 05-11-14 09:58 |
Save do Gothic III i G3: Zmierzch Bogów | Luke | Pomoc Techniczna [G3] | 144 | 21-07-14 16:32 |
Ile razy przeszliście Zmierzch Bogów? | juserek | Dyskusja | 74 | 12-05-11 22:48 |
Kody do Gothic 3: Zmierzch Bogów | Hans92 | Porady i spoilery | 7 | 17-02-10 00:07 |