![]() |
#1 | |
Demon
|
![]() Ciekaw jestem czy ktokolwiek przeszedł ten dodatek więcej niż jeden raz. Osobiście nie przeszedłem nawet "czystej trójki". No, ciekawe ile zobaczymy tu odpowiedzi
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ja przeszedłem Gothic 3 ZB dwa razy, raz na patchu 1.0.7, i raz na 1.089, powiem wam że dla mnie, G3 ZB nie był aż taki zły, a i raz spróbowałem grać na czystej wersji, jak jeszcze żadne patchy nie wyszły, ale po chwili przestałem grać
![]() Edit: Dzięki Juserek ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Szlugi12 : 16-10-09 o 16:19. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() ja 3 razy ja przeszedlem
PS:all czesci przeszedlem tak zeby nic sie nie pomieszalo np:nie zabijalem thorusa i kruka w gothic 1 bo sa w 2 nk , przeszedlem 3 droga adanosa zeby 3zb miala sens ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() W G1, G2 (NK) - gre prawie kazdy przeszedl kilka razy, aby zagrac inna gildia i inny typem postaci (wojownik, lucznik, mag itp.)
w G3 raczej tez bo kazdy chcial przejsc gre sluzac kazdemu z Bogow Natomiast z tego co zauwazylem to G3ZB nie ma sensu grac drugi raz gdyz chyba za bardzo wyboru gry tam nie ma. Gra jest dosc liniowa. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Krwiopijca
|
![]() Ten szajs nie zasługuje nawet na odpalenie na kompie a wiem to bo przeszedłem tego śmiecia raz,jest to zdecydowanie o jeden raz za dużo,odradzam każdemu tą grę ale wiem żeby mieć taką opinie o tej grze jak moja to trzeba się na niej przejechać tak jak ja
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() A jeżeli chodzi o mnie to gothic 3 zmierzch bogów przeszedłem tylko raz. Niechciało mi się poraz kolejny poniewarz nie miałem czasu, (byłem zajęty innymi grami hehe) mnie jakoś bugi w teh grze nie przeszkadzały... zadania były ciekawe, wogóle gra mi się podobała jak każda część gothica, najbardziej mi się podobało w tej części te podziały na frakcje.. ale szkoda że tak krutka...
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Ile razy przeszliście Gothic 2 Noc Kruka? | juserek | Dyskusja | 39 | 10-01-10 00:23 |