![]() |
#1 | ||
|
![]() Aktualizacja: patch 1.07 do POLSKIEJ wersji: download @ GS.
Witam. Oglądając stronę worldofgothic.com zauważyłem, że wyszedł nowy patch do Gothic 3 : Zmierzch Bogów . Jest to Patch 1.07 . Dopiero go ściągam więc narazie nim nie wiem. Zamieszczam przetłumaczony przez słownik opis by JoWood Cytat:
Ostatnio edytowane przez Giselher : 16-01-09 o 10:22. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Jaszczur
|
![]() Ogólnie chłopaki wtopa, bo savy nie będą działać i trza gre reinstalować.
EDIT, zbadałem sprawę i cóż, żeby w ogóle tego patcha odpalić trzeba reinstalować grę i NIE instalować patcha 1.06. Wtedy pójdzie. Stare savy działają bądź też i nie ( u mnie quicksave się załadował, normalne już nie ). Poprawa wydajności jest jak i kilka denerwujących bugów też zniknęło. Oto changelog i uwierzcie na serio poprawia to wszystko ( o dziwo ) : Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() http://www.gamikaze.pl/Pliki/Patche/...tch_v1_07.aspx
Testował to ktoś? Nie chce mi się od nowa grać, więc czekam na opinie.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() Przed zainstalowaniem patcha należy:
- odinstalować grę - zainstalować ją ponownie - wgrać patach 1.07 Poprzednie stany gry nie będą działały pod nowym patchem czyli trzeba grać od nowa :] Na razie jest tylko wersja angielska. Nie,trzeba czekać na polską wersję.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Jaszczur
|
![]() Tak, da się. Nie mam pojęcia czy wprowadzili jakieś nowe dialogi ( w change logu jest napisane tylko że są poprawione ). Wystarczy w g3.ini zmienić opcję z subtitles english na polish ( czy jakoś tak to jest ) i szafa gra.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Krwiopijca
|
![]() Już nie dramatyzujcie,wydaje mi się że nie wypuścili by patcha gdyby nie poprawiał wielu błędów.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic 3 Zmierzch Bogów Inog nie chce wyruszyc do Silden | MateushGurdi | Pomoc | 33 | 18-07-12 08:54 |
Kody do Gothic 3: Zmierzch Bogów | Hans92 | Porady i spoilery | 7 | 17-02-10 00:07 |