![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Morg za mną chodzi. Gdzie mam go odprowadzic? Dodam, że mam aktywne zadanie "Arthur powiedział że Morg będzie idealnym zastępstwem" czy jakoś tak. To dziwne, ponieważ byłem już z Urbanusem w obozie bandytów a zadanie się nie odznaczyło.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Schmeckt gut.
|
![]() Morga prowadzisz do Montery, do miejsca, które najlepiej określi Ci ten filmik - http://youtu.be/z_e13gtCuKg?t=12m6s, jest to na lewo od zachodniej bramy. W czasie, kiedy będziesz mu robił za przewodnika, uważaj żeby nagle się nie zgubił lub zaklinował. Warto robić zapis gry co jakiś czas.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Byłem tam, nawet kilka razy, ale to nic nie dalo. Przeszedłem to miejsce w każdą stronę a Morg się ode mnie nie odwalił:///
A może wymagany jest jakiś quest? Może robię coś nie po kolei( byłem z Urbanusem w obozie bandytów)? Czy to po prostu bug? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Schmeckt gut.
|
![]() Zgodnie z fabułą gry powinno to wyglądać tak:
1. Spotykasz Urbanusa i idziesz z nim do Montery. 2. Dowiadujesz się o Amulecie. 3. Idziesz do Kana po pozwolenie na wyjście z miasta. 4. Kan wymaga znalezienia zastępstwa. 5. Idziesz po Morga. 6. Odstawiasz Morga do Montery. 7. Dopiero idziesz zabić bandytów. Jako, że to Zmierzch Bogów, to zapewne jakiś bug, bo w ogóle nie powinieneś mieć możliwości zabrania Urbanusa na misję bez znalezienia zastępstwa.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Co mam zrobic? | Shovel123 | Pomoc techniczna | 1 | 03-02-13 05:23 |
jak zrobic maga | krzek | Dyskusja | 5 | 10-06-10 15:52 |