Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II: Noc Kruka > Pomoc
Przeładuj stronę Problem z Ornamentami

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 14-09-09, 18:32   #1
Auri
Chrząszcz
 
Auri awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Posty: 3
Domyślnie Problem z Ornamentami

Otóż to...O ile mi wiadomo przy każdym (Stonehenge) powinny być 3 przyciski po ,których wciśnięciu powinien pokazać się kamienny strażnik.U mnie te przyciski są tylko 2 trzeciego na siłę nie mogę znaleźć.Jeśli się mylę i mają być tylko dwa przyciski to nie ważne w jakiej kolejności je naciskam nic się nie dzieję
Nie mam pojęcia co trzeba zrobić , proszę o pomoc!!!
Mam nadzieję że uda wam się mi pomóc ;p


PZDR.

P.S Jeżeli taki wątek już istnieję to bardzo przepraszam. Jak szukałem za pomocą wyszukiwarki to nic mi o tym nie znalazło
RPG
Auri jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-09-09, 18:42   #2
Kyp
Krwiopijca
 
Kyp awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Skąd: Warszawa
Posty: 22
Domyślnie

Muszą być trzy, poszukaj dobrze. Sam nieraz miałem z tym problemy, nawet, gdy przechodziłem Gothica po raz drugi, czy czwarty. Skup się na jednym kamieniu i powoli obłaź go dookoła. Te kręgi kamienne mają trzy bloki, a więc muszą tam być trzy przełączniki. Jak nie możesz znaleźć to chyba nie ma na ten problem ratunku
RPG
Kyp jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-09-09, 20:15   #3
Issyl
Krwiopijca
 
Issyl awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 18
Domyślnie

Są 3 przyciski, poszukaj dokładniej i nie śpiesz się z tym zbytnio.
RPG
Issyl jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-09-09, 21:01   #4
Auri
Chrząszcz
 
Auri awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Posty: 3
Domyślnie Hmm...

A może to jakiś bug z tego względu że (wstyd się przyznać) Mam GOTHIC NK z Cd-Action ;p i jest może jakiś patch??
RPG
Auri jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-09-09, 22:38   #5
Kyp
Krwiopijca
 
Kyp awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Skąd: Warszawa
Posty: 22
Domyślnie

Też tam NK z CD-Action :P Nie w tym problem. A co do patchy, to nie ma żadnych do Gothica. Wszystkie były poinstalowane, gdy gra wyszła na rynek.
RPG
Kyp jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-09-09, 09:14   #6
Nordbard
Kąsacz
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 413
Domyślnie

Mam Gothic 2 NK z CD Action i muszę przyznać, że początkowo też usilnie poszukiwałem 3 przycisków, specjalnie się kumpla wypytywałem, szukałem w poradnikach, lecz któregoś szczęśliwego dnia po prostu wróciłem znudzony ze szkoły, usiadłem do gry, poszedłem do kręgu przy farmie Lobarta... i cud, wszystkie 3 przyciski się znalazły! Te przyciski muszą tam być, poszukaj dokładnie, na spokojnie.
__________________
Ten-który-odszedł-z-forume
RPG
Nordbard jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-09-09, 16:14   #7
Auri
Chrząszcz
 
Auri awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Posty: 3
Domyślnie Thx

Wielkie dzięki mieliście rację wystarczyło powoli i na spokojnie poszukać

Temat uważam za zamknięty.

PZDR. All
RPG
Auri jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.