Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Gothic I - Brak tekstur ekwipunku

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 27-09-08, 11:18   #1
dajtomi
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Posty: 2
Domyślnie Gothic I - Brak tekstur ekwipunku

Mianowicie chce zaczac od tego, ze przeczytalem wszelakie przyklejone tematy i stwierdzam, ze nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. Od poczatku gry nie mam ZADNYCH tekstur w ekwipunku i nie jest to spowodowane przegrzewaniem sie karty, starymi sterami badz jest slaba pamiecia (Radeon X1950 pro). Dodam, ze na niej nawet III udzwignalem, wiec nie tu lezy problem.


Mody ktore aktualnie posiadam to: Mroczne Tajemnice 1.03 i to wszystko.
RPG
dajtomi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-09-08, 13:31   #2
Vaax
Polna Bestia
 
Vaax awatar
 
Zarejestrowany: luty 2008
Skąd: Kalisz
Posty: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał dajtomi Zobacz post
Mianowicie chce zaczac od tego, ze przeczytalem wszelakie przyklejone tematy i stwierdzam, ze nie znalazlem odpowiedzi na moj problem.
To źle szukałeś. Ja tam znalazłem Wystarczy zmniejszyć rozdzielczość, bo wydaje mi się, że masz maksymalną.
__________________
|ŚP - Królestwo Innosa - Czeladnik|

|Syn Wallesa|Bratanek Wulfa i efki|
RPG
Vaax jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-09-08, 19:44   #3
Bagienny Wenzel
Polna Bestia
 
Bagienny Wenzel awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Skąd: Może łodyżke bagiennego ziela...
Posty: 48
Domyślnie

A ja jak na to patrze smiem twierdzic ze wlasnie ma rozdzielczosc, najnizsza badz standardowa.Dodam ze na moim starym komputerze mialem Radeona x1600PRO i problem bym taki sam. To wina kart z seri 'x' duzo szukalem i nic..nic. tego nie da sie naprawic pozostaje zmiana karty graficznej.
U mnie zmiana rozdzielczosci nie pomogla w zadnym stopniu.
__________________
Świete Przymierze -> Królestwo -> Przybysz
RPG
Bagienny Wenzel jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-09-08, 13:31   #4
dajtomi
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Posty: 2
Domyślnie

Zmiana rozdzielczosci, jakosci tekstur i wszelakich rzeczy w opcjach nie przyniosla pozadanego efektu. Karty nie zmienie dla jednej gry, takze jestem w kropce skoro nie ma na to zadnego lekarstwa..
RPG
dajtomi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-09-08, 13:59   #5
Noran
Chrząszcz
 
Noran awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2008
Skąd: Polanica Zdrój
Posty: 10
Domyślnie

proponuje zainstalować sterowniki omega driver a nie te od producenta powinno pomóc
__________________

RPG
Noran jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-12-08, 13:58   #6
Wiwex
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2007
Posty: 0
Domyślnie

Miałem podobny problem i zmieniłem rozdzielczość z 16 na 32-bitową i wszystko było ok.
RPG
Wiwex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic I, częściowy brak dzwięku HypnOS Pomoc techniczna 10 18-05-05 22:39


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.