![]() |
#13 | |
Stara Gwardia
|
![]() Gdzieś już widziałem takie komiksy (ze screenów)...chyba na world of gothic.
BTW : Jeśli chodzi o rysowany to niech to robi ktoś kto na prawde ładnie i dobrze rysuje postacie itd...inaczej może wyjśc straszna kicha. Na szczęście znając Anzelma będzie to najwyższa klasa...- pozdro brat =)
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() No to od piątku biore się do rysowania (wcześniej się nie da
![]() ![]() ![]()
Uratuj swe życie poprzez medytacje, zajrzyj w siebie by rozwiązać problemy własne i innych ludzi... osiągnij szczęście, bo ono jest celem twego życia… wejdź w głębszy, zdrowszy stan umysłu, korzystaj z ESP jako narzędzia niesienia pomocy innym... A potem wpadnij na http://third-eye.prv.pl |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Demon
|
![]() Anzelm rysuje spoko! Leś Anzelm Leć! (znaczy sięrysuj)
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Kąsacz
|
![]() Wierze ze Anzelm jak i kilku innych którzy podawali ze mogą rysowac robiąto fajnie, ale zawsze lepszy efekt będzie dawał komiks ze screenów (jeśli ktos oczywiscie wie jak je dobrze robic), postacie będą lepiej wygładały. Jesli to mają byc komixy typu funny to lepiej byłoby rysowac, bo mozna będzie wtedy kogos sparodiowac (Gomez w piżamie):joke:
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Cieniostwór
|
![]() Cytat:
Komiksy z wykorzystaniem screenów wychodzą w większości przypadków bardzo badziewnie, zgodzę się tu z Xardasem. ![]() Jeśli tylko rysownik ma talent jego komiksy są wręcz bezkonkurencyjne, do czego to dojdzie w przyszłości..ehh... ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zębacz
|
![]() komiks gothic?? bardzo podoba mi się ten pomysł, zwłaszcza jeżeli miałby być rysowany. tylko błagam, ktokolwiek będzie to robił, nie śpiesz(cie) się niech to trwa i pół roku, ale niech to będzie mistrzostwo i od strony akcji, i od strony graficznej.
![]() |
![]() |
#24 | |
Kąsacz
|
![]() Pomysł jest dobry a komiksy można i rysować i sklejać ze screenów. Obydwa gatunki mi sie podobają. Ja jednak się za rysowanie nie biore bo rysować nie umiem a sklejać no musze przyznać że mi sie troche nie chce ale jakby sie pojawiły to bym czytał
![]()
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic Komixy | Voyo | Hyde Park | 9 | 05-01-05 18:15 |