![]() |
#1 | |
Modder
|
![]() Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moim pierwszym postem chciałbym zaprezentować wam mój pierwszy mod nad którym pracuję. Jestem świeżo po nauce modingu i myślę, że taki modzik na początek pokaże czy wbiłem sobie coś do głowy. Mod to Ortega mod :
ORTEGA MOD Metryczka Nazwa - Ortega mod Gatunek - minimod Twórca - OrtegaX Produkcja - Polska Wersja językowa - Polska Dubbing - Brak Platforma - Gothic 2 NK Długość - Krótki Trudność - Trudny OPIS : Handlarz Lomar został obrabowany przez bandytów Ortegi. Zabrane zostały mu niezwykle ważne artefakty, które miał dostarczyć do Geldern. Pewnego dnia spotkał człowieka, Buntownika. Wkrótce obaj planują wyruszyć na łów. Mod niedługo wyjdzie ![]() Liczę na komentarze pod tym postem, chcę wiedzieć co i jak czy coś zmienić itd. Zapraszam do komentowania ![]() MOD jest gotowy ale nie wiem czy go udostępnić ? Ktoś chce zagrać ? Ostatnio edytowane przez OrtegaX : 24-06-15 o 20:15. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zajebisty
|
![]() Z chęcią zagram w twój mod. Możesz śmiało udostępniać
![]() Ciekawy pomysł swoją drogą, zawsze ceniłem krótkie dobrze zrobione modyfikacje. P.S. Handlarz nazywa się Iomar, a nie Lomar. Taka mała poprawka
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Modder
|
![]() Przedłużyłem go trochę i jak testowałem zajeło mi to 2g bo dużo razy Iomar umierał, bo poziom jest trudny. Po za tym na drodze znajdziemy obóz bandytów, w którym przetrzymywani są niewolnicy którzy mogą nam pomóc w walce z Ortegą. Z resztą gdy dochodzimy na miejsce na tronie Ortegi leży list z, którego wynika iż Ortega poszedł napaść na mały obozik myśliwych, więc musimy tam iść.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Syn boży
|
![]() Tez zagram. Czekam az udostepnisz
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Poziom - początek przygody | D Reztt | Dyskusja | 8 | 06-01-13 22:37 |
Wasze przygody w Gothic 3. | suchy533 | Dyskusja | 2 | 03-06-12 17:04 |
[Zapowiedź] Zew Przygody | Jerycho14 | Publikacje modderów | 114 | 13-08-10 19:58 |