![]() |
#25 | |
Czarny Goblin
|
![]() W pierwszej kolejności Orcowi i Shergarowi, Adanos jest chyba tak mniej więcej trzeci jeśli chodzi o wkład w wykańczanie moda
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Mam nadzieję że Adanos się nie obrazi że cytuję bez pytania jego post z tajnego działu modyfikacji.
Cytat:
![]() |
![]() |
#31 | |
Czarny Goblin
|
![]() Na razie tylko w tajnym dziale na potrzeby testerów z którymi współpracuje grupa (krótko mówiąc ich obowiązkiem jest składanie raportów na temat błędów). Nie wiem czy będzie ona wydana publicznie, zgaduję że wolą raczej wstrzymać się z wydawaniem kolejnych wersji do czasu ukończenia prac.
Wcześniejsze bety są dostępne choćby tutaj w temacie.
![]() |
![]() |
#36 | |
Czarny Goblin
|
![]() Naprawdę jest na wykończeniu, poprawiane są ostatnie poważne błędy. Betatesterzy ciągle pracują, dzisiaj też zgłoszono crash występujący przy ładowaniu pewnej lokacji. Modyfikacja na pewno wyjdzie, byliśmy przekonani że najpóźniej tydzień temu, ale tradycyjnie nieco się to przeciąga.
No i tak jak wspominałem jakiś czas temu, potrzeba kogoś kto na nowo ovobuje i zrobi waynet w pewnej niedużej kopalni: http://themodders.org/index.php?/top...3#entry1084823
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
World Of Gothic Beta | Galfaroth | Myrtana | 13 | 09-01-06 10:43 |
[G1/G2] Wersja językowa seve'a a wersja jęz. gry. | tuldur | Pomoc techniczna | 4 | 22-12-04 15:46 |
DSJ 3 - Beta | Stoiczkow | Gry | 8 | 23-06-04 00:31 |