![]() |
#13 | |
Polna Bestia
|
![]() Zadam pytanie tutaj żeby nie zakładać nowego tematu.
1. Czy idąc drogą Innosa (buntownikom pomagam i biję orków) będę miał jakieś problemy jeśli chcę na pustyni być z Asasynami (zabijam koczowników i magów wody)? 2. Czy zabijając Zubena mając 75+ reputacji to całe miasto się na mnie rzuci? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ma admina
|
![]() 1. Dopóki w jasny sposób nie staniesz się wrogiem orków to nie. Bo jeśli będą na czerwono to przez przypadek możesz Lago i Ben Salę wyzwolić, a to może być kłopotliwe.
2. Oczywiście że zaatakują. Zawsze możesz spróbować go dorwać, gdy będzie sam, ale wątpię w powodzenie takiej operacji. Alternatywa: Rzucenie czaru żądza krwi i liczenie na to, że ktoś go ubije. Edit: Pirszy, Fresh :P Ostatnio edytowane przez Ancoron : 10-04-17 o 12:56. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Golem
Skąd: One Time "Captain Kutchie Pelaez" Was In The Hospital For Kidney Stones And Was Labeled A Combative
|
![]() 1. Nie, jeśli bijesz tylko orków, pomagając buntownikom, to nie ma problemu. Musisz jednak uważać, bo z tego co pamiętam, Asasyni kolaborują z orkami, więc bywa, że jakiś się napatoczy podczas odbijania miasta dla buntowników (w Cape Dun był alchemik i łowca niewolników chyba, w Monterze kupiec, w Silden też łowca niewolników). Ale nawet, jeśli ich zabijesz, to chyba nic się nie stanie. W każdym razie bądź uważny.
Jeśli chodzi o drugie pytanie, tutaj niestety niezbyt pomogę, bo pamięć mam słabą, a w G3 grałem ostatnio dawno, dawno temu. Wydaje mi się jednak, że powinieneś być przygotowany, że miasto się na Ciebie rzuci. Na pewno wszyscy w pałacu Zubena. PS. Nie twórz doublepostów. Zamiast tego zedytuj poprzedni post ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Polna Bestia
|
![]() Okej dzięki za odpowiedź.
1. Jaki czar będzie lepszy na stworzenia na które nie działają czary ognia, Lodowa Lanca czy Błyskawica? 2. Co myślicie o Fali Płomieni? Na jednym filmie YT widziałem że ten czar ma bardzo duży zasięg, praktycznie zaznaczał typek kogoś w oddali i tam uderzała fala płomieni, a u mnie ten czar działa tylko wokół mnie, czy to nie dziwne? Ostatnio edytowane przez Raven : 10-04-17 o 18:43. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Jaszczur
|
![]() Cytat:
![]() no to w tej chwili nie wiem co z tą falą... Ostatnio edytowane przez jumacz : 11-04-17 o 21:51. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
G3 Prastara wiedza Temmy | pyscz | Dyskusja | 0 | 27-06-15 18:39 |
Prastara wiedza - pulpity i kamienne tabliczki | Cpt of Gondor | Porady i spoilery | 9 | 06-09-13 18:12 |
Szybka nauka | Finiarel | Pomoc | 6 | 02-08-12 17:06 |
Prastara wiedza | Buzdygan | Pomoc | 2 | 13-04-12 20:44 |
prastara wiedza | Farenchajt | Pomoc | 1 | 08-08-11 15:02 |