Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Mod Pack - Mody są w PL?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 01-09-10, 10:45   #1
arek111
Krwiopijca
 
arek111 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 22
Domyślnie Mod Pack - Mody są w PL?

Chciałbym zapytać w jakim języku są mody w Mod Packu, np. mod "Tex Mage Robes - szaty magów ognia dzielą się teraz na dwie wersje: dla "niższych" magów i "wyższych"." Chodzi mi o to czy te szaty są nazwane w PL czy nie itp.
Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
RPG
arek111 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 10:58   #2
Fixed
Krwiopijca
 
Fixed awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 33
Domyślnie

Szaty ulegają zmianie tylko w tekturze.
Nazwy są PL, tak jak wszystkie w ModPacku.
RPG
Fixed jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 15:24   #3
arek111
Krwiopijca
 
arek111 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 22
Domyślnie

Czyli w oryginalnym G3 szaty też się tak dzielą jak na tym modzie?
RPG
arek111 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 15:30   #4
Testoviron
Zębacz
 
Testoviron awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Skąd: Selamar
Posty: 409
Domyślnie

Cytat:
Napisał arek111 Zobacz post
Czyli w oryginalnym G3 szaty też się tak dzielą jak na tym modzie?
Nie wiem o co ci dokładnie chodzi. W G3 jest tylko jedna Szata Maga Ognia (Wygląda jak Ciężka Szata Ognia z G2) i jedna Szata Maga Wody. Ten mod jakby dodaje szaty dla czarowników niższej klasy i (chyba) zmienia teksturkę tej "lepszej".
__________________
RPG
Testoviron jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 15:53   #5
Kyle
Golem
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 926
Domyślnie

Mod ten dodaje nowe pancerze dla elitarnych magów. Część z npców na mapie nosi zwykła szatę z nową teksturą (dostępna dla gracza), albo arcymaga (niedostępna, choć chyba nie byłem w klasztorze z tym modem...). Jako, że gracz nie dostaje dostępu do przedmiotu, to nie wiem jak się nazywa i jaki ma opis. Prawdopodobnie jest on jednak po niemiecku. Tak samo jest zapewne z innymi zbrojami. Jedyny mod dodający coś do mapy, to paladyni w Gothcie. Ich nazwy były po angielsku.
RPG
Kyle jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 16:04   #6
Fixed
Krwiopijca
 
Fixed awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 33
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kyle Zobacz post
(...)Jako, że gracz nie dostaje dostępu do przedmiotu, to nie wiem jak się nazywa i jaki ma opis. Prawdopodobnie jest on jednak po niemiecku. Tak samo jest zapewne z innymi zbrojami.(...)
Nie jestem pewny, ale może masz racje...
Jak grałem na tym modzie i na kodach pykałem i przyzywałem zbroje, to nie zauważyłem żeby jakakolwiek zbroja miała niemiecką albo inną niż polską nazwę, ale mogłem nie zauważyć... Nie mniej jednak sprawdzę i napiszę jak rzeczywiście jest.

Pozdrawiam
Fixed
RPG
Fixed jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 21:34   #7
Dapis
Golem
 
Dapis awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Posty: 1 233
Domyślnie

Zły dział - przenoszę.
RPG
Dapis jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-09-10, 21:40   #8
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Z tego co pamiętam to wszystko w ModPacku było po polsku jak grałem.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.