Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Porady i triki
Przeładuj stronę Sekretne wejście do gildii złodziei

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 06-02-05, 15:26   #25
Maciejunio
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Skąd: Gorzów Wlkp.
Posty: 20
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Maciejunio
Domyślnie

Moim zdaniem nie powinno się zabijać Atilli. On sam da man klucz gdy wypełnimy kilka zadań. Żeby Atilla dał klucz to nie wsypujemy Rengara tylko go puszczamy wolno. Załatwiamy sprawę z bandytami którzy obrabowali Hakona. W jaskini w której się znajdowali będzie lekka ryba. Idziemy do Havalorna i dajemy ten papierek który się w tej rybie znajdował. Jemu tesh wysadu nie robimy. idziemy do Kardlifa i pytamy o ''specjalne''zlecenia. Wypełniamy je i później dowiemy się że Atilla na nasz czeka...no i da nam klucz. Sprawa załatwiona w sposób humanitarny i dostajemy więcej exp.
__________________
Co było to było, dziś jest nowy dzień!
RPG
Maciejunio jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-02-05, 15:52   #26
Lord Ingmar
Jaszczur
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Z rozkazu Beliara
Posty: 185
Domyślnie

Cytat:
nie podoba mi sie trick, wole isc zgodnie z fabułą
Ale to jest dział również o trickach, a to jako trick zaliczyc mozna bez przeszkód. Nikt nie kaze wam stosować tego buga u siebie, ale autor tematu chciał podzielić się tym trickiem/bugiem z innymi! W koncu do tego jest ten dział

Trick może być, acz raczej nie ma potrzeby tam wchodzić, dlatego ze nie mozna potem wyjsc
__________________
† In the shadow I walk - where noone can see,
Throwing the spells - they do not blind me,
My power grows - while you are asleep,
Witness your end, there is no game! †


RPG
Lord Ingmar jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-04-05, 12:18   #27
LOLEK
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: marzec 2005
Posty: 5
Domyślnie

no ja tego rengaru oszczędziłem, mam za miekkie serce ): myślalem że póxniej będą z tego jakieś korzyści ale lipa, tak więc sie pytam was gdzie dokładnie jst tyo miejsce spadania przez tekstury? chętnie spacyfikuje paru złodziejaszków
RPG
LOLEK jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-06-05, 02:40   #28
kahad
 
 
kahad awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2005
Skąd: z głupoty i/albo z nudów
Posty: 167
Wyślij wiadomość przez MSN do kahad
Domyślnie

Jak grałem pierwszy raz w GII to miałem ten błąd. Wpadłem do kanałów i nie wie gdzie jestem! Pozwiedzałem i dowiedziałem sie o Gildii(wcześniej nie mogłem jej znaleźć). Szczęście, że miałem runy teleportacji, bo innaczej trudno byłoby się z tamtąd wydostać.
__________________
zjadł was!

RPG
kahad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-06-05, 07:42   #29
Lord Thomas
Skazaniec
 
Zarejestrowany: maj 2005
Skąd: Chorzów
Posty: 7
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by The Zychu@3-04-2004, 09:21
Znalazłem tajne wejście do gildii robiąc misje z odbieraniem rengaru pieniędzy... Kiedy biegłem i już go widziałem utknąłem proobując ześlizgnąc sie ze skarpy(wiecie, ta przy koszarach) . Nie mogłem nic zrobić , aż w końcu spadłem przez textury podłogi do gildii złodziejii!!!!!!
Robiłem tak wiele razy i zawsze mi wychodziło, chociaż trzeba wiedzieć dokładnie w którym miejscu... ale łatwo je znależć.
Spróbujcie sami i powiedzcie czy wam tez wychodzi , bo mnie to znacznie
ułatwia grę  , powodzenia
35710
ja tam wole grac razem z fabula wszystko pokolei lapiemy Renegaru idziemy do Andre bierzemy kase zabijamy Attile bierzemy klucz ipotem gadamy z Cassia
RPG
Lord Thomas jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 15:33   #30
Moe
Skazaniec
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Skąd: Dzielnica Portowa w Khorinis
Posty: 26
Domyślnie

Który poziom trzeba mieć aby bez problemu zabić Akila ( tego od klucza do glidi złodzieji ).
Please tell me.
RPG
Moe jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 15:35   #31
MaRay
Demon
 
MaRay awatar
 
Zarejestrowany: luty 2005
Skąd: Oddworld (RaptureFarms)
Posty: 331
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Moe@11-06-2005, 13:33
Który poziom trzeba mieć aby bez problemu zabić Akila ( tego od klucza do glidi złodzieji ).
Please tell me.
195314
Raczej nie AKILA tylko ATYLLA ( sam dokladnie nie pamietam ale napewno nie Akil bo to jest farmer :P ). Ja Atylle zabilem chyba na 5 - 6 lv.
__________________
Święte Przymierze
Podziemie Beliara
Władca Dusz
RPG
MaRay jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 16:14   #32
Blizzer
Kąsacz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 228
Wyślij wiadomość przez AIM do Blizzer
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Moe@11-06-2005, 13:33
Który poziom trzeba mieć aby bez problemu zabić Akila ( tego od klucza do glidi złodzieji ).
Please tell me.
195314
zależy jak masz postać rozwiniętą. Ja go pobiłem na 4 poziomie, ale punkty nauki zainwestowałem w siłę i władanie bronią
__________________
Święte Przymierze
Stolica Królestwa
RPG
Blizzer jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 16:34   #33
Taiffun
Pan Cienia
 
Taiffun awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: Poznań
Posty: 654
Domyślnie

Z drugiej strony bardzo wazne sa umiejetnosci samego gracza- jesli bedzie on sprawny we wladaniu mieczem (czyt. stukaniu w klawiature) moze pokonac bez wiekszego problemu Attile na pierwszy poziomie-wystarczy ze bedzie po mistrzowsku blokowal podwojne czesto ciosy, zadawal wlasne tylko w odpowiednich momentach i walczyl tak jakies kilka minut... prawda ze proste :P?
A tak na serio-pozio ma niewiele do rzeczy, ale z jakas zbroja juz walczy sie wiele lepiej, gdy do tego dolozyc jakis pierscien obrony przed bronia walka robi sie nawet z wyrownanymi szansami (tylko jeszcze miecz nie od parady, np. piracki kordelas wymagania 20 sily, obrazenia 30)
RPG
Taiffun jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 17:13   #34
Moe
Skazaniec
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Skąd: Dzielnica Portowa w Khorinis
Posty: 26
Domyślnie

W 1-szym rozdziale dostępne są zbroje: strój farmera1 i skórzany pancerz.
Czy to wystarczy?
Punkty nauki przeznaczyłem na siłe.
Mam 4 poziom.

Moe
RPG
Moe jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-05, 17:32   #35
Taiffun
Pan Cienia
 
Taiffun awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: Poznań
Posty: 654
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Moe@11-06-2005, 16:13
W 1-szym rozdziale dostępne są zbroje: strój farmera1 i skórzany pancerz.
Czy to wystarczy?
(...)
po co ci dwie zbroje? nalozysz jedna na druga? :P skorzany pancerz, a o stroju farmera zapomnij.
Powtarzam: co z tego ze masz czwarty poziom i wpakowale swszystko w sile jesli np. staniesz przed Attilą i bedziesz czekal az zaatakuje tutaj liczy sie to jak walczysz- a tego niestety nie opisz. Co pozostaje? probowac.
RPG
Taiffun jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-07-05, 18:25   #36
Alexis_mag_Wysłannik Adanosa
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2005
Posty: 6
Question

A ja znam inne wejscie są schody jak sie idzie dp koszar to wejsc w nie kodem teleportacji do przody i sprawa z głowy .

ALE TO CHEAT !
__________________
Uwielbiam grać w GOTHICA przeszedlem każdo częsc 3 razy
!!!!
Mag Ognia:3
Paladyn:2
Lowca Smokow:4
RPG
Alexis_mag_Wysłannik Adanosa jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Przepis na zlikwidowanie Gildii Złodziei na początku gry Venator Porady i triki 23 18-02-09 23:14
Amulet siły z gildii złodziei Daro Pomoc 10 07-08-07 19:05
Tajna skrytka gildii złodziei BoBkins Porady i triki 5 06-11-04 14:55
Sekretne drzwi u kowala STONE'A jak je otworzyć? Daro.20 Pomoc 0 05-10-04 00:31


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.