Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3 > Pomoc
Przeładuj stronę Czesto zadawane pytania!

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 10-07-14, 16:55   #49
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

Wgraj jeszcze sobie QP i CM, warto.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-07-14, 16:57   #50
Bez Unienny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

po ściągnięciu co muszę zrobić ??
RPG
Bez Unienny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-07-14, 17:02   #51
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

Gdzieś było już to poruszane, ale kolejno instalujesz:
1. Czysta gra
2. Patch 1.75 (najnowszy)
3. QP 4 U2
4. CM 2.6.2
5. Spolszczenie CM 2.6.2
6. I jak chcesz dodatkowo Konsekwencje 2.02 wraz ze spolszczeniem.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-07-14, 19:08   #52
Bez Unienny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

Ja mam orginalną grę nie będę potrzebował spolszczenia ani QP 4 U2
RPG
Bez Unienny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-07-14, 20:15   #53
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

....

<facepalm>

QP = nowe questy, itemy itp.
A spolszczenie to do CM, nie do gry..


PS. orYginalną
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-07-14, 22:16   #54
Bez Unienny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

wyskakuje mi coś takiego po wgraniu patcha

Where is the Guru?" jak się tego pozbyć /?
RPG
Bez Unienny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-07-14, 12:39   #55
SantiX
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 19
Domyślnie

Najsłynniejszy błąd w gothicu3. Prawdopodobnie masz za mało RAM'u. Spróbuj zwiększyć wirtualną pamięć i zmniejszyć detale gry, powinno pomóc.
RPG
SantiX jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-07-14, 18:06   #56
Bez Unienny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

2 gb ramu to mało ?? do tej pory wystarczało
RPG
Bez Unienny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-07-14, 18:41   #57
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

Szczerze? To bardzo mało.. dodatkowe ustawienia zabierają więcej pamięci. Żeby w miarę chodziło to 4 GB minimum.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-07-14, 19:51   #58
SantiX
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 19
Domyślnie

Zgadza się. Ja mam 4 GB ramu i nie wiem czy masz QP4 oraz CM 2.6.2, ale mi z samym patchem bez tych dodatków błąd nie wyskakiwał, za to po ich pobraniu zdarzał się, nieco zmniejszyłem szczegółowość (w moim przypadku na dużej działa już OK), zwiększyłem wirtualną pamięć i przed włączeniem gry zamykam przeglądarkę oraz wyłączam wszystkie zbędne programy typu GG, Skype. Zrób to samo, jeśli nie pomoże to dokup RAM'u.
RPG
SantiX jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-07-14, 10:28   #59
Bez Unienny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

Zrobiłem tak jak pisaliście i nic to nie dało.

Ostatnio edytowane przez Bez Unienny : 13-07-14 o 10:40.
RPG
Bez Unienny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-07-14, 14:56   #60
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

To jeszcze powiedz mi coś, czy grasz na patch'u od nowa, czy na starych save'ach?
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Dwa pytania Elrandil Pomoc 3 27-02-06 10:49
2 Pytania! pawepek Pomoc 3 03-02-06 18:47
3 pytania Joey_18 Pomoc 5 28-01-06 12:41
Jak czesto formatujecie dysk? bartass Hyde Park 54 01-12-04 11:52


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.