![]() |
#1 | |
Zbanowany
|
![]() mam takiego buga:
jak rozmawiam z bennetem żeby nauczył mnie czegoś o kowalstwie to otwiera się lista czego moge się nauczyć,jak naciskam KONIEC to po prostu ta opcja znika i zostaje mi lista bez opcji KONIEC i musze się czegoś nauczyć i tylko trace PN. BUG BUG BUG BUG BUG i jeszcze raz BUG! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Polna Bestia
|
![]() U mnie było tak samo,ale z mojej winy straciłem EXP,bo za pierwszym razem nie miałem akurat PN,a za drugim zapomniałem o tym bugu i nie zrobiłem sejwa
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Polna Bestia
|
![]() Bardzo dziwne, jeszcze mi sie tak nigdy nie zdarzyło, wpadłeś i tyle :P Mi się jak narazie bugi zdarzają przy rozmowie [jak z kimś gadam i przestane to dialog sie kończy, bezimienny tak jak by już chciał odejść ale nie umie i kamera jest ciągle skierowana do dialogu, nawet do menu nie można wejść] :cry:
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Polna Bestia
|
![]() Deus u mnie tak było 3 razy,tyle,że rozpoczynając rozmowe,pojawiał mi sie tryb dialogu,ale nie było okna rozmowy i nie można było wyjść
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kąsacz
|
![]() ja tez stracilem, ale pozniej nie mialem juz na co wydawac PN, wiec wisialo mi to.
PS. mozna tego uniknac naiskajas Shift + escape. Wlacza sie wtedy menu i mozna wczytac gre (ale nie zapisac). przez ten sopsob mozna sie tez niezle pobawic. Ja np. mialem cosa takiego, ze koles do mnie z luku strzelal (kolo latarni Jacka) i jak wlaczylem to menu (cos mi sie zacielo) to tuz przedemna (zaledwie pare krokow) w powietrzu lewitowala strzala. Mowie wam to byl istny Matrix... przynajmniiej do czasu al ja sobie wzialem ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
No wiesz może koniec był ukryty pod opcjami, jak jest zaduzo opcji to trzeba strzałke w dół.... |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |