Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Gothic 3 : Zmierzch Bogów - patch 1.07

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 27-12-08, 11:26   #13
Xanas
Czarny Goblin
 
Xanas awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2007
Posty: 173
Domyślnie

ehh zacząłem grać bez pachy na średnich, poraża, tnie się co sekundę, dobra, wszystko na minimum jakoś sie da grać, wgrałem 1.6 i niektóre opcje mogłem dać na średnie, to ja poczekam na patcha 1.10 to możee bede mógł grać tak jak w G3 na średnich
__________________
Gildia Pisarzy//Mroczny pirat//
Prowadziłem sesję pt:"twierdza"
Poszukiwacz Podziemia
RPG
Xanas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-12-08, 12:15   #14
mr93
Krwiopijca
 
mr93 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Klan Ognia
Posty: 26
Domyślnie

Nie instalucje tego patcha ani żadnego innego oba przetestowałem i żaden prawie nic nie daje. Na 1.07 troszeczke się poprawiło ale nadal gra się jakby był to pokaz slajdów więc ja czekam na jakąś porządną poprawkę. Joowod ponoć pracuje już nad trzecim patchem.
RPG
mr93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-12-08, 13:26   #15
Kid Rock
Polna Bestia
 
Kid Rock awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Siemirowice
Posty: 88
Wyślij wiadomość przez AIM do Kid Rock
Domyślnie

Ja czekam już na cokolwiek co pozwoli mi idpalić gre bez błędu Where is guru? Intro mam zaliczone, teraz chciałbym chociaż posmakować przycinania się gry oraz innych jej bugów. Czy to dużo?
__________________
RPG
Kid Rock jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-12-08, 15:55   #16
kiru25
Chrząszcz
 
kiru25 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Skąd: Nowy Obóz
Posty: 9
Wyślij wiadomość przez MSN do kiru25 Wyślij wiadomość przez Skype™ do kiru25
Domyślnie

ja w pl-ki nie moglem uruchomic, bo wyskakiwal "where is guru", po zainstalowaniu polskiego patcha poszlo, ale i tak gra zawiesza sie po 10sek., więc mam nadzieje, ze niedlugo wypuszcza II polskiego patcha
__________________

"Open your eyes"
RPG
kiru25 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-12-08, 17:53   #17
Babo
Jaszczur
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z 9 piekieł
Posty: 127
Domyślnie

Z tym patchem to jest tak :

-bardzo dużo poprawia ( zresztą podałem changlog w poprzednim temacie )
-savy niektóre działają, niektóre nie ( zależy od szczęścia chyba )
- aby uruchomić grę, wystarczy grę reinstalować, NIE wgrywać patcha 1.06, wgrać od razu 1.07
- aby mieć grę po polsku wystarczy zmienić w pliku g3.ini linijki :
[Language]
Text=English
Audio=Engllish na :
[Language]
Text=Polish
Audio=Polish
i już mamy grę po polsku.

Ogólnie radzę instalowac, bo gra przyspiesza, wkurzających błedów dialogowych jest sporo mniej i ogólnie gra się znacznie przyjemniej.
RPG
Babo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 10:43   #18
Xanas
Czarny Goblin
 
Xanas awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2007
Posty: 173
Domyślnie

a gdzie jest to g3.ini bo ja nie widze
__________________
Gildia Pisarzy//Mroczny pirat//
Prowadziłem sesję pt:"twierdza"
Poszukiwacz Podziemia
RPG
Xanas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 12:28   #19
kiru25
Chrząszcz
 
kiru25 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Skąd: Nowy Obóz
Posty: 9
Wyślij wiadomość przez MSN do kiru25 Wyślij wiadomość przez Skype™ do kiru25
Domyślnie

chodzi o plik ge3.ini w katalogu Ini
__________________

"Open your eyes"
RPG
kiru25 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 15:07   #20
Giselher
 
 
Giselher awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2008
Skąd: Stalowa Wola
Posty: 458
Domyślnie

I tak nie działa ... po polsku znaczy sie . A po wgraniu patcha nie wyskakuje wam "Where is the guru? "
__________________
heheszki.
RPG
Giselher jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 19:46   #21
Xanas
Czarny Goblin
 
Xanas awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2007
Posty: 173
Domyślnie

nom mi też wyskakuje, ale zauważyłem że jak przeinstalowałem gre, zainstalowałem patcha 1.6 to mi szybciej gra chodzi na najlepszych ustawieniach niz na minimalnych xd
__________________
Gildia Pisarzy//Mroczny pirat//
Prowadziłem sesję pt:"twierdza"
Poszukiwacz Podziemia
RPG
Xanas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 22:41   #22
Kid Rock
Polna Bestia
 
Kid Rock awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Siemirowice
Posty: 88
Wyślij wiadomość przez AIM do Kid Rock
Domyślnie

Zastanawiam się czy nie napisać do pomocy technicznej CD Projekt jako klient który zapłacił za tego bubla z pytaniem, jak gra się w Where is guru? Intro super, to jedyna rzecz jaką widziałem do tej pory. Przyznam Wam Panowie, że nie sądziłem, że można jeszcze bardziej spiep... tę gre. Gothic 3 chociaż można było zagrać. Przed chwilką też byłem na oficjalnej stronie Gothic w Polsce, tzn patronat Cd Projekt czy coś, w każdym razie tam był post o jakimś zadaniu. Koleś pyta się innych, jak przejść jakieś zadanie, bo w pewnym momencie gry wyskakuje błąd i on nie może iść tędy, tylko musi iść jakoś inaczej i nie wie jak To Boże kochany co to jest za gra?
__________________
RPG
Kid Rock jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-12-08, 23:19   #23
mr93
Krwiopijca
 
mr93 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Klan Ognia
Posty: 26
Domyślnie

Mi jest po prostu brak słów. Jak taka firma może nie mieć testerów gier... Przecież to chore, jak do cholery można tak pobugowaną grę wypuścić na rynek czy oni byli ślepi czy co? Ja postanowiłem, że jak do tygodnia nie wyjdzie na prawdę porządna łatka to idę oddać Zmierzch Bugów do empika...
RPG
mr93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-12-08, 10:04   #24
Babo
Jaszczur
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z 9 piekieł
Posty: 127
Domyślnie

Wystarczy powiedzieć że rę te robiło indyjskie studio bez doświadzenia z grami rpg lub chociaż zręcznościówkami. Dla mnie wszystko jasne.

Co najśmieszniejsze, Jowood się teraz zarzeka, że wiedzial w jakim stanie jest gra i specjalnie kazał wypuszczać grę po to aby nam odpłacić porażkę jaką był gothic 3. Widać jedno, dla jowood tylko kasa się liczy i aż się boje co to będzie z g4, mimo że robi to w miarę porządna firma jaką jest Spellbound. Powiedzą im, że mają wypuszczać grę i koniec, jak to było z g3 ( pirahnie nei chciały g3 wydwać w taki stanie w jakim był, ale tak to jest jak się ma takie pijawki nad sobą ).
RPG
Babo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 3 Zmierzch Bogów Inog nie chce wyruszyc do Silden MateushGurdi Pomoc 33 18-07-12 07:54
Kody do Gothic 3: Zmierzch Bogów Hans92 Porady i spoilery 7 16-02-10 23:07


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.