![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Hej, doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że podobny temat z pewnością znalazł już swoje miejsce na tym forum, aczkolwiek chyba jestem zbyt leniwy żeby poszukać podobnego.
Jeżeli coś takiego się znalazło - przekierujcie mnie. Jeżeli nie, pomóżcie. Mam problem z załączeniem gry. Odpalam ikonkę z pulpitu i kompletnie nic się nie dzieje. Żadnych oznak. W procesach nie mam żadnej informacji o gothic.exe czy cokolwiek takiego. Z ciekawości zerknąłem do tych procesów w momencie gdy klikam w ikonkę gry i odpalają mi się dwa dodatkowe procesy "COM Surrogate" i od czasu do czasu jakiś "cleanup" --> po czym oczywiście za moment znikają. Windows 10, gra oryginalna. Pomożecie? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jeden z wielu
|
![]() Spróbuj rad tutaj zawartych
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=43077 Jeżeli nic z tego nie pomoże, to wiedz że musisz mieć system XP. Ta gra nie za bardzo lubo różne windowsy. W końcu gothic był robiony dla XP. Powodzenia. Ja sądzę, że tylko na XP odpali.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Problem z odpaleniem gry | Karikowy | Pomoc techniczna | 5 | 20-08-15 23:22 |
Problem z odpaleniem | Warriorr | Pomoc Techniczna [G3] | 3 | 26-12-12 18:32 |
Problem z odpaleniem G1 | rurku | Pomoc | 12 | 21-07-10 22:50 |
Problem z odpaleniem G 3 | szymon_jablonski | Pomoc techniczna | 6 | 30-10-06 15:11 |
Problem z odpaleniem NK | xvg | Pomoc techniczna | 2 | 10-07-06 10:53 |