Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Gothic 3 Konsola nie działą

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 02-10-11, 23:49   #1
Michcik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2011
Posty: 6
Domyślnie Gothic 3 Konsola nie działą

Witam

mam Gothic 3 z patchem 1.73
gram na win7 (naszczęście działa)
wpisuje w pliku ge3.ini
[Game]
TestMode=false
na
[Game]
TestMode=true
oraz w pliku
ge_3_cp_1_73_backup
[Game]
TestMode=false
na
[Game]
TestMode=true
nic nie działa.
czytałem już trochę na ten temat i takie sposoby jak:
- tylda
- lshift+rshift+home
- lshift+tylda
- klikałem tylde i pisałem na ślepo (myślałem że konsola jest poprostu niewidzialna)
żadna z nich nie działa.

Z góry dzięki za pomoc.

POZDRO
RPG
Michcik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 09:51   #2
Maniek6
Polna Bestia
 
Maniek6 awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 112
Domyślnie

Grasz na Pc czy Laptopie ?
RPG
Maniek6 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 10:52   #3
Michcik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2011
Posty: 6
Domyślnie

na lapku.
parametry chyba nie są ważne ponieważ Gothic 3 działa na najwyższych detalach bardzo płynnie.
RPG
Michcik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 11:05   #4
Michcik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2011
Posty: 6
Domyślnie

o właśnie.
Czytałem też, że klawisz Fn w laptopach pomaga.
Klikałem różnie:
-Fn+tylda
-Fn+rshift+lshift+home.
Czytałem że ponoć działa szybkie napisanie marvinmarvin.
próbowałem kilkakrotnie i nic.
RPG
Michcik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 11:08   #5
Orbus
Cieniostwór
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Skąd: Centralna Polska
Posty: 692
Domyślnie

Ja mam laptopa i naciskam "b" i szybko wpisuję marwin no i działa

( Oczywiście wcześniej zmieniłem plik ) spróbuj tego.
__________________
" Stajesz się własnością, tego co posiadasz "
RPG
Orbus jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 11:21   #6
Michcik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2011
Posty: 6
Domyślnie

niestety ani "b" szybko marwin, ani "b" szybko marvin nie działa.

gdy szybko wpisuje marvinmarvin to kazuje sie pośrodku marvin mode active, bądź marvin mode deactive (nie są w cudzysłowiu ponieważ napis jest na tyle niewyraźny, że tylko tyle mogę zrozumieć)
RPG
Michcik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 11:23   #7
Orbus
Cieniostwór
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Skąd: Centralna Polska
Posty: 692
Domyślnie

Cytat:
Napisał Michcik Zobacz post
niestety ani "b" szybko marwin, ani "b" szybko marvin nie działa.

gdy szybko wpisuje marvinmarvin to kazuje sie pośrodku marvin mode active, bądź marvin mode deactive (nie są w cudzysłowiu ponieważ napis jest na tyle niewyraźny, że tylko tyle mogę zrozumieć)
Gdy pokaże ci się marvin mode active, to nacisnij "~" i powinna ci się ukazać konsola.
__________________
" Stajesz się własnością, tego co posiadasz "
RPG
Orbus jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 11:25   #8
Michcik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2011
Posty: 6
Domyślnie

HA!!! działa!!!
Wielkie dzięki. Jesteś wielki
Pozdrawiam
RPG
Michcik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-10-11, 23:07   #9
Dapis
Golem
 
Dapis awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Posty: 1 233
Domyślnie

Problem rozwiązany - zamykam.
RPG
Dapis jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 4 - Konsola / DYSKUSJA Aproxar ArcaniA: Gothic 4 51 20-11-10 00:01
Konsola Diegonzales Pomoc Techniczna [G3] 0 29-10-10 18:44
[Artykuł] Konsola: Gothic 3 Burratos Cael Gothic 0 11-06-09 13:45
SAVE MI NIE DZIAłą! Ighor Pomoc techniczna 6 09-04-06 13:18


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.