![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() Witam mam zamiar kupić grę Arcania Gothic 4 upadek setariff. ale słyszałem różne opinie na ten temat i niestety ale więcej jest na nie. : (
więc o to pytanie czy kupować tę grę jak nie to proszę o powód dlaczego ?. i czy moglibyście napisać mi jakie są tej gry zalety i wady . Pozdrawiam wszystkich fanów sagi a także biednej Arcanii ; )
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chrząszcz
|
![]() Jako samodzielna gra ten dodatek to lipa. Jeśli jednak wlasnie przechodzisz podstawkę to upadek traktujesz jako ostatni rozdział (tyle ze dodatkowy). A jak pamiętamy z gothicow 1-2 ostatni rozdział to była głównie sama sieczka
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Czarny Goblin
|
![]() Jak jesteś fanem Gothica to pewnie zagrasz, jak jesteś typowym niedzielnym graczem, to polecam zapoznać się z tą stroną.
![]() http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16019 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() To mogę się wypowiedzieć, bo właśnie przeszedłem. Nie można oprzeć się wrażeniu, że to zdecydowanie wycięty rozdział ze zwykłej Arcanii. Poziom trudności, cóż. Przeszedłem za jednym zamachem, bez nawet jednego wczytania. Czas gry to tak na 3 godziny, no może 3,5. Niby jakoś da się wczytać postać z poprzedniej części gry, ale ja nie potrafiłem. Zaczynasz dobrze rozwiniętą postacią. Co do kasy, uzbierałem ponad 80 tyś. i nie miałem pojęcia na co to wydać. Bolączkom zarówno tej, jak i zwykłej Arcanii jest to, że te bugi dają się bardzo we znaki, byle kamyczek, a pastuszek się zatrzymuje. Mimo wszystko nie oceniałbym tej gry tak krytycznie. Z 6 bym dał, -1 za bugi, -1 za zamknięty świat i poziom trudności, -2 za krótkość.
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Jestem wielkim fanem gothica miałem restart komputera i nie mam innych gier zainstalowanych tylko Gothica ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Czy warto kupić ZM? | Żel33k | Dyskusja | 9 | 01-04-12 09:46 |
Oblężenie Setariff | hebal | Myrtana | 10 | 09-11-11 18:19 |