![]() |
#25 | |
slugabeliara
|
![]() najblizej bedzie z niemieckiego amazonu http://www.amazon.de/Arcania-Gothic-...othicmultip-21
jak zamowisz jeszcze cos i bedzie ponad 15 ojro to zlapiesz darmowa dostawe (standard na zachodzie, ale nie w Polszy) wersje cyfrowe czasami pojawiaja sie taniej na alledrogo
Ostatnio edytowane przez Macrentofeth : 11-12-11 o 11:08. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Jaszczur
|
![]() Jeśli chodzi o Upadek Setariff to :
+ Zmniejszono wymagania graficzne ( W Arcani grałem na średnich , a tu na wysokich wymaganiach ) + Dodano elementy chumorystyczne . + Kilka nowych typów zwierząt . + Zwiększono poziom trudności ( chyba , że ja straciłem refleks dedłem 4 razy na wysokim poziomie , a w Arcani też 4 i też na wysokim ) + Dużo nowych broni . - Mało zadań pobocznych . - Niewyciągnięto żadnych wniosków z Arcani . To by było na tyle , dodam jescze , że grałem w wersje polską i angielską . W polskiej zbiłem 34 level i brakło mi 1 prostokąta do następnego . Ogólnie troche lepiej niż w Arcani - 8,5
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Krwiopijca
|
![]() Nie chce mi się zbytnio rozpisywać to dam w plusach i minusach. To tak:
+ Od biedy grafika Eh, i to by było na tyle. - Krótka i nudna - System walki - Fabuła, a w sumie jej brak - Cała reszta Ocena: 2/10 Ogólnie to przy tym dodatku, Zmierzch Bogów to wyśmienita produkcja. Także lepiej te 40 zł przeznaczyć na coś innego ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Chrząszcz
|
![]() Ta gra jest bardzo fajna . Początek trochę dziwny , ale w Setarrif jest już bardzo fajnie . Ja patrzę na Arcanię inaczej , niż wy ! Bo ja nie miałem kontaktów z G1, G2 , G2 NK , ( Kupiłem je niedawno , ale nie miałem okazji zagrać ) .
Nie przechodziłem fabuły w G3 i G3 ZM , tylko chodziłem sobie i wykonywałem zadania ( grałem na kodach ![]() Ale co mnie bardzo wkurza , to te jaskinie i podziemia ! Ile można !? Ostatnio edytowane przez Emka48 : 28-01-12 o 13:33. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Krwiopijca
|
![]() Niedawno udało mi się kupić ArcaniA:FoS w polskiej wersji. Cieszyłem się jak dziecko, że w końcu doczekałem się kontynuacji bardzo dobrej podstawki. Mimo niezbyt dobrych opisów gry na forum - cieszyłem się. Wynik końcowy? Zawiodłem się, jednak... Co to ma być? 3 godziny? Chyba sobie ktoś kpi, nie warte 40zł, może tylko o tyle, że zaspokoiłem swoją ciekawość.
Co do "nowych postaci" - pantery i te sztormowe kruki? Może zaliczali te same stwory tylko z nazwą "opętany"? Zawiodłem się. Wcielanie się w super bohaterów na 3 minuty? Zawiodłem się. Jeśli chodzi o oprawe graficzna (max) jest na bardzo wysokim poziomie. Uznaje jako plus. Moja ocena: 3+/10 +: oprawa graficzna, ciekawa kontynuacja fabuły (można powiedzieć...). -: krótka, zbyt łatwa (nawet na poz.Gothic), za mało nowych postaci, ograniczony obszar gry.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Polna Bestia
|
![]() Jak ja oceniam FoS ? Bardzo słabo 1,5/10. Myślałem, że gorszej gry od Arcanii zrobić niemożna, jednak myliłem się. Gra jest bardzo krótka monotonna i zrobiona na "odwal się" dla mnie to jest gra na którą szkoda pieniędzy. W poprzedniej części było chociaż to minimum grywalności, w tej części nawet tego nie było...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Polna Bestia
|
![]() Powiem krótko na tą grę szkoda czasu i pieniędzy.Jest bardzo krótka i monotonna chociaż grafikę ma na lepszym poziomie od arcani 4
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
ArcaniA: Upadek Setarrif | Platis | ArcaniA: Upadek Setarrif | 85 | 07-11-11 18:07 |
Dodatek do CP 1.74 i QP 4 | WistBlade | Pomoc Techniczna [G3] | 63 | 23-10-11 07:01 |
Risen - Dodatek | Bastian28 | Ogólna dyskusja | 18 | 02-05-10 16:42 |
Jak wyłączyć dodatek? | Nargan | Porady i triki | 2 | 26-11-09 16:22 |
Upadek | Dunger | FanFick | 2 | 11-09-06 11:50 |