![]() |
#1 | |
slugabeliara
|
![]() Dla wszystkich fanów Gothica, którzy oczekują na Arcanię mamy nie lada gratkę. Dzisiejsza aktualizacja vortalu zwiększa naszą bazę o 7 artykułów przedstawiających skoncetrowane w jednej strefie informacje o najnowszej produkcji studia Spellbound. W strefie A:G4 znajdziecie informacje ogólne, działy o efektach audiowizualnych, walce, mechanice, potworach, a także szczegóły dotyczące fabuły i pracy scenarzystów, którzy mieli twardy orzech do zgryzienia chcąc logicznie połączyć wątki fabularne z poprzedniej serii.
Zgromadzenie materiałów zawdzięczamy użytkownikom naszego forum: Graverenowi, Whitefire'owi, Shine oraz Websterowi. Materiały zostały zredagowane przez naszą redakcję, dodatkowo w treść zostały wplecione grafiki i filmiki z naszego nowego kanału w serwisie YouTube: GothicSitePHX, na który będziemy wrzucać nowe filmiki z gry ArcaniA: Gothic 4.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pan Cienia
|
![]() No nareszcie serwis ruszył z kopyta w tym temacie
![]() Mam tylko pytanie odnośnie 2 informacji: !!!SPOILER!!! - napisane jest, że będzie tylko 1 zakończenie, a na jakiejś stronie czytałem, że będzie można się przyłączyć do Beziego lub nie. Czy Wasza informacja jest potwierdzona? (nie pamięta gdzie to czytałem) - czy wiadomo coś o naszym PL dubbingu? Czy głosy będą te same? I btw, czemu zmienili w G3 głosy niektórych znajomych Beziego? Np. Lestera czy Miltena? Pozdrawiam |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Administrator
|
![]() Zakończenie:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Artykuł oprawa dźwiękowa:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
slugabeliara
|
![]() Adv, to że będzie full pl to wiemy, MuadDibowi chodzi o obsadę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pan Cienia
|
![]() Dokładnie tak - chodziło mi o obsadę. Ale pewnie to pytanie do naszego wydawcy. A może już coś było ogłaszane?
Prawdę mówiąc to dość niechętnie podchodziłem do tej części - przede wszystkim za względu na innego 'twórcę'. W G3ZB próbowałem 3 razy grać i jakoś nie mogę grać dłużej niż 25-30 minut. po prostu nie mogę. Ale może jednak powinienem dać szansę Arcanii... To nie będzie ten sam Gothic, ale można by go potraktować jako sagę o kolejnym herosie. Coś jak kinowa wersja serialu. Mam nadzieję, że dział Arcanii będzie się prężnie rozwijał ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() O ile dobrze wiadomo, wydawca czyli CD Projekt nie ogłaszał obsady dubbingu Arcanii, więc póki co możemy tylko czekać.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pan Cienia
|
![]() Hmmm. skąd masz te informacje? Pytam bo jestem w tyle z info o Arcanii i jestem ciekawy. A co do tekstu to wygląda na to że wszystko będzie super miodzio - i dlatego jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszystko zostanie zaimplementowane. Bardzo szczegółowo się zapowiada m.in. przyroda i potwory.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Raczej z jakiejś wiki o Gothicu.
Swoją drogą, kiedy button Arcanii zostanie zaimpletowany na forum? Edit by Adv - już jest ![]() Ok, więcej pytań nie mam.
![]() Podziemie - Mroczny Paladyn Sent ver 0.73 official beta Gorzelnik Podziemia Komendant Orgath Ostatnio edytowane przez Master of Gorzała : 16-06-10 o 18:10. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Risen na Gothic Site | juserek | Ogólna dyskusja | 33 | 09-09-09 19:42 |
To już nie jest Gothic! Arcania: A Gothic Tale. | DoneR | ArcaniA: Gothic 4 | 272 | 08-09-09 16:51 |
Historia Gothic Site | Cord™ | Vortal | 31 | 05-04-07 00:43 |