![]() |
#2 | |
Polna Bestia
|
![]() Oczywiście chodzi ci o odbieranie życia tak?
Napisz jaką masz broń, ile siły i czy grasz z kodami to będe mógł powiedzieć coś więcej
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() O Boże!!! Jak ty to w ogóle napisałeś Fist. Ledwo co można się domyśleć o co ci chodzi!
Skąd wiesz ,że odejmujesz równo 5. Aby to sprawdzić musisz używać kodów ,więc może jest to spowodowane przez kody. Zacznij nową grę zostawiając na wszelki wypadek stare save'y i pograj chwilę po czym idź doświadczoną już postacią bić się ze szczurami. Jeżeli naprawdę będziesz mu zabierał tak mało życia to spróbuj przeinstalować Gothica i zobacz czy to pomogło. To może jest poprostu jakiś bug |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chrząszcz
|
![]() Na początku grałem bez kodów. Potem używałem zardzewiałego toporu (obrażenia 25 wymagana siła 25) a i tak odejmowałem goblinom bardzo mało PŻ więc póżniej sprawdziłem to na kodach i zobaczyłem że odejmuje tylko 5 PŻ. Gothica II przeinstalowałem już wielokronie (mam oryginalnego).
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Kąsacz
|
![]() Hmm... spróbuj szybko dojść do miasta, kup jakiś zwój z zaklęciem ofensywnym i sprawdź czy zwoje oraz runy zadają inne obrażenia... A jesli takie same to kompletnie nie mam pojęcia dlaczego tak masz... Byćmoże jakieś pliki są uszkodzone... a może jest coś przestawione w jakimś pliku... nie wiem ja ci chyba pomóc nie moge ale sprawdź to co ci poleciłem czyli siłe czarów...
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kąsacz
|
![]() Hej a masz wogóle broń w ręku
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Polna Bestia
|
![]() Mówisz, że masz oryginalną wersje Gothica, to nie pozostaje chyba nic innego jak sprawdzić grę u kogoś znajomego, a w ostateczności zareklamować ją w sklepie.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Kąsacz
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Golem
|
![]() Dużo zależy od posiadania umiejętności broni. Jak będziesz miał broń o obrażeniach 25 i 100% władania bronią to za każdym razem będziesz zadawał 25 obrażeń (od tego odjąć trzeba ochronę pancerza
![]() Być może nie masz nalożonej broni jak napisał Elemental ![]() ![]() Może to być bug. Wtedy przeinstaluj Gothica i spóbuj zacząć grać od początku.
![]() |
![]() |
#12 | |
Krwiopijca
|
![]() A kim grasz? Może grasz magiem, a jak mam rację to broń duzo ci nie da. Mag nie potrafi posługiwac się bronią. Widziałeś Orka Szamana. jak cię walnie swoim toporkiem to dużo ci nie odbierze. Mag jest wyspecjalizowany w rzucaniu czarów. Kup kilka bardza dobrych zaklęć i problem z głowy.
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
pomocy | xxxardasss | Pomoc techniczna | 2 | 25-04-06 17:44 |
[NK] pomocy ! | marlin | Pomoc techniczna | 4 | 06-02-05 00:14 |