![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Jak wszyscy wiecie, w Arcani będzie nowy bohater.
Jego wygląd http://forum.gothic.phx.pl/galeria/d...lbum=29&pos=10 Co sądzicie o jego wyglądzie? Bo według mnie jest on brzydki. Jakby taki...za bardzo mangą zalatuje.
![]() |
![]() |
#2 | |
Czarny Goblin
|
![]() Wiesz co... Nie zwykłem oceniać wyglądu facetów ale... On wydaje mi się ladniejszy niż stary Bezimienny. Tzn. ten z trójki. Nie mogłem patrzeć na niego, ale ten jest wg mnie całkiem w porządku. I nie wiem gdzie tu widzisz mangowe coś?
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Mnie nowy bohater się spodobał. Bezimienny z Gothica 3 w ogóle był jakiś sztuczny, włosy miał przyklejone do głowy i nie był ani trochę podobny do Bezimiennego z Gothic 1 i Gothic 2. A tutaj bardzo ładny model postaci jest. Wilu graczom przeszkadza to, że jest słabo umięsniony, ale mi to nie przeszkadza w ogóle.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
slugabeliara
|
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() Otóż widze. Ta fryzura mnie dobija. Po prostu jestem bardzo uczulony na takie elementy i nic na to nie poradze
![]() Wszystkie postacie w G3 były takie plastikowe, więc można to wpisać w desing gry (albo świadczy to o umiejętności grafików w P ![]() ![]() Co do umięśnienia - dla mnie najlepszym "pakerem" był... bohater Fable. Dlaczego? Bo rośnie on wraz ze skillem ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Berserker
|
![]() Rany, ja nie po to kupię Arcanię aby podniecać się wyglądem bohatera... Zresztą wystarczy zobaczyć jakie maszkary ma tutaj w avkach wielu userów, aby zorientowac sie, że wygląd i uroda beziego jest dla prawdziwych graczy nieistotny.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ten kulturalny.
|
![]() Witam miłych rozmówców!
Pan, który posługuje się pseudonimem Statysty, wysunął na tapetę mogącą zaciekawić kwestię, acz która mnie nie zajmuje mocno - wypowiem się jednak. Uważam twarz naszego nowego alter ego za dobrze wykonaną. W końcu, przyjaciele, nasz nowy bohater jest młodzieńcem ze wsi, więc ułożone w nieładzie włosy i taki lekki zarost prawie idealnie trafiają w moje uprzednie wyobrażenia go. Nasz "stary" Bezimienny był człowiekiem najprawdopodobniej podchodzącym już pod trzydziestkę, a więc był dorosłym mężczyzną i nie można ukrywać, że wyglądał jednak lepiej i bardziej... bohatersko. Nie rozumiem, Panowie, czemu oskarżacie go o face stylizowanym na mangową kreskę. Nie widzę związku. Pozdrawiam i zdrowia życzę!
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Kąsacz
|
![]() Cytat:
![]() Ech... najlepszy Bezimienny nosił po prostu trochę dłuższe włosy spięte w kitkę, był blondynem i było najlepiej. W trójce nagle jest brunetem i stracił swoją firmową kiteczkę ![]() ![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Berserker
|
![]() Byście od razu chcieli dwumetrowego dryblasa o urodzie Adonisa, żeby na jego widok z rozkoszy mdlały wszystkie bestie.... Rany, jak pięciolatki...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Latający bohater | rainmaker | Pomoc | 2 | 30-10-04 18:18 |