![]() |
#961 | |
Jaszczur
|
![]() nie popieram was bajery są spoko bo po to powstają mody żeby do gry dać coś nowego fajnego im więcej tym lepiej ale oczywiście bez przesady rozumiem że prace nad modem trwają i muszą trwać bo to normalne nikt za to nie płaci więc to trwa dłużej a jak ktoś jest taki mądry i mówi że mod powstanie za 20 lat to niech sam rzuci się na taki fajny projekt i niech ukończy go szybciej to wtedy porozmawiam z nim na temat nie porzucajcie projektu robicie fajne rzeczy i to mi się podoba jesteście spoko Pozdrawiam ekipe Soulfire.
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Jaszczur
|
![]() dawno mnie na forum nie było bo miałem problemy z netem i chciałbym zapytać czy mod został wydany bo 2014 rok nadszedł wielkimi krokami a od października nie było tu posta więc już go puszczono czy jeszcze nie jak tak to podajcie link do pobrania czy zostanie umieszczony na gothic.phx.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Zębacz
|
![]() Mod jeszcze nie wyszedł xD
http://soulfire.worldofgothic.com/fo...hp?showforum=2 Wszystkie informacje można obserwować na forum, żeby być na bieżąco ![]() Sam oczekuje tego moda z niecierpliwością ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Jaszczur
|
![]() gdzie będzie można go pobrać???
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
|
![]() Mod bardzo ciekawie się zapowiada z niecierpliwością na niego czekam. Mam nadzieję że w końcu wyjdzie.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Chrząszcz
|
![]() Miał już być wydany w 2010 roku a tu juz 2014 a moda nie ma. Na oficjalnej stronie bardzo rzadko pojawiają się nowe informację, a bardzo ciekawi mnie ten mod i bardzo chciałbym w niego zagrać. zapowiada się rewelacyjnie, tak jakby gothic 5 tylko w wersji 2 mysle ze bedzie super. Jestem fanem serii ale 2 czesc mi sie podobala najbardziej a taki mod dzieki ktoremu mozna zobaczyc co bylo przed bariera musi byc dobry. Ciekaw jestem tylko ile jescze czasu soulfire bedzie kazalo nam czekac. ale ciagle chyba cos robia bo na stronie jest pancerz geralta z wiedzmina 3. Z niecierpliwoscia czekam na tego moda. Ale czemu to sie tak przedluza premiera. Mial byc juz pare lat temu. Jowood i pyranha bytes nie robili tyle czasu oryginalnego gothica a moda tyle czasu? Nie wiem ale mam nadzieje ze niebawem wyjdzie.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
Po 2 to że jesteś no life nie znaczy że inni będą zapieprzać 24\h dla dla ludzi, ludzie mają życie\pracę\naukę Po 3 Mod będzie kilka razy dłuższy od takiego G1 a co dopiero od G2 . G1 jeden duży świat, a Dark mówił że będzie z 6 światów albo i więcej . Na forum Soul fire jest mnóstwo screenów z dzieje khorinis tylko dla zarejestrowanych użytkowników, a zbroja geralta tylko pokazuje że pracę idą . Więc zamilcz i czekaj cierpliwie na moda, cierpliwość to cnota. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Chrząszcz
|
![]() Ja czekam ale ile można? Na innych forach czytałem jak dark mówił że mod wyjdzie w 2009-2010 roku a tu już 2014. Rozumiem to że nie mają czasu ale mówili już dawno że prawie wszystko już jest gotowe i niebawem będzie premiera. Mogliby by chociaż podać jakąś przybliżoną datę premiery aktualną.
Chyba nikt nie podważy tego że premiera się ,,trochę" opóźnia... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||