|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#61 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Czarny Goblin
|
![]() Nie wydaje mi się żebym się mylił, jest mała szansa na to, że ktoś ma taki sam nick jak ty. Wejdź w panel Sterowanie i weź se kliknij tam w sterowaniu 'Ustawienia domyślne'. Czyli to nie twój nr gg: 25587430 ...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() ![]() @Wiedźmin1331 dzięki, Twoja porada pomogła ![]() Ostatnio edytowane przez salvatore88 : 29-07-13 o 12:35. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Chrząszcz
|
![]() mam problem z dołączeniem do najemników, gdy ide po próbie do lee, a następnie do onara, on każe mi czekać do południa następnego dnia, i w międzyczasie 'wyczyścić' okolice krypty, tak robię, ale następnego dnia onar gada o tym że brakuje mu owiec i mogę się z farmy wynosić.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Czarny Goblin
|
![]() Masz poleźć z Marią i Eleną do tej krypty za kaplica, czekać do 13 podejść kilka kroków na północ, potem łazić za nimi aż chyba do 14, wtedy Maria do ciebie zagada i zadania skończone.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Krwiopijca
|
![]() Jako że The modders.org ma przerwę techniczna to napisze tutaj, mam nadzieję że ktoś mi pomoże.
Zabrałem 4 listy polegające dla gallahada -Valentino (wiem niepotrzebny ale exp ) -Gerbrant -Fernando -i ten alchemik chyba Salandir się zwie Nie zabrałem tylko od lutero a wystarczą trzy i nie chce mi dać tych listów bym je dał lariusowi Gram pierwszy raz w moda na poziomie normalnym i nie wiem jak zainwestować dalej PN Mam 34 siły 32 zreki 11 many (sama się zwiększyła) HP 85 Wytrzymałość 10 Inteligencja 7 Jednoreczna 7% Dwureczna 5% Łuki 6% Kusze 5% Nauczono Skórowanie i retoryka Mam wolne 25 PN i chce je zainwestować w Składanie i otwieranie zamków Ostatnio edytowane przez Connor97 : 05-08-13 o 01:44. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Krwiopijca
|
![]() Cześć, mam ten sam problem, ale jak próbuję zagadać Elenę albo Marię, to nie mają one ŻADNYCH opcji dialogowych co do oczyszczenia tych okolic grobowca. Poza tym trochę to głupie, bo już tam byłem i wyczyściłem całą "okolicę" z potworów. Po co mają mi w tym pomagać jakieś farmerki?
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Czarny Goblin
|
![]() Czy ty jesteś niedorozwinięty? Onar ci gada, że masz wyczyścić kryptę z potworów bo jego baba i córka chcą iść się tam pomodlić. Bez różnicy czy ty ja tam wybijesz, masz odprowadzić o 12 Marię i Elenę do krypty. Żeby to rozpocząć musisz pogadać z Onarem. Czyli o 12 leziesz do Onara, lecisz z Marią i Eleną do krypty, i czekasz aż one SAME się do ciebie odezwą.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic 2 Returning Problem | piotrekssj | The Returning | 8 | 01-11-13 10:36 |
Gothic II Returning - spolszczenie | Mark814 | The Returning | 22 | 22-07-11 15:28 |
The Returning (Ang) | ElRevan | Publikacje modderów | 51 | 28-05-11 18:33 |
The Returning | Tobster | Pomoc | 1 | 16-03-11 22:24 |
Problem z modem Returning | LukaszazMil | Pomoc | 2 | 15-04-10 19:42 |