![]() |
#133 | |
Krwiopijca
|
![]() Kluczem do tego czy Xardas się pojawi jest to co nie zostało wspomniane w G3 ZB, czyli tak naprawdę wiemy, że Bezimienny szybko wygrał starcie z Xardasem i zapłacił za to ogromną cenę. Zostało powiedziane, że Xaedas został pokonany, ale nie zabity.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Jaszczur
|
![]() Parę osób podawało wątki gdzie mówią że Xardasa nie będzie,a skąd wiadomo że to nie ściema?W końcu może chcą zrobic jakąś niespodziankę z nim związaną,jakiś quest czy coś ale przy tym jal udzie ich zasypywali pytaniami musieli coś odpowiedziec a logiczne że jak ludzie by wiedzieli że jest Xardas to by zaczeli snuc niewiadomo jakie domysły co by miał robic w Arcanii i w końcu to co by zobaczyli (przynajmniej fani Europejscy co go znają z poprzednich części)mogło ich rozczarowac.A tak ludzie myślą "nie będzie Xardasa to będzie troche głupie" i nagle w trakcie gry fabuła tak się rozkręca że pojawia się Xardas i robi jakiś zamęt i jest osłupienie i radośc ludzi z okazjii zobaczenie nekromanty o którym mówili że go niema,taki mi się wydaje tok myślenia SB bo sam bym tak zrobił żeby ludzie mieli większą frajdę z gry,bo co to za gra jak wiadomo od początku kto gdzie jest.Więc może i mówili że nie będzie Xardasa ale wierzę że nie są na tyle głupi i jakoś nas zaskoczą
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Jaszczur
|
![]() xardas sie powinien pojawic byl w kazdej czesci gothica
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja pamiętam jak pierwszy raz usłyszałem o gothic. (Oooo.... Kiedy to było...) Dostałem go na urodzinki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Chrząszcz
|
![]() Jeżeli Xardas stracił pamięć i moc to pewnie "teraz" chodzi po tamtym wymiarze jak zwykły człowiek i nie wie kim był wcześniej. Jeżeli nic się nie wydarzy w G4 to pewnie tam pozostanie.
Milten jeden z nielicznych przyjacieli króla, kiedy zauważy że coś mu odbija zacznie coś knuć, razem z Diego zaczną szukać kogoś kto mógł by się mu przeciwstawić. Może tak będzie ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Pan Cienia
|
![]() Mag ognia w vengardzie mówi nam, że mamy na sobie moc xardasa ale nie możemy jej użyć. Być może to przez tą moc bezi stał się zły.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Parias
|
![]() Zawsze jak czytam o Arcanii to jest coś napisane o potężnym artefakcie. Jak myślicie: czy ktoś, kto był jeszcze niedawno zwykłym rybakiem mógłby go od tak znaleźć, zdobyć, umieć się nim posługiwać? NIE! A Xardas zna działanie Uriziela, Oka Innosa, Szponu Beliara, potężnej zbroi z rudy i kilku artefaktów z g3. W takim razie kto inny niż Xardas miałby pomóc nowemu bohaterowi? Myślę, że nie będzie nam od początku towarzyszyć, ale pojawi się później... Gdy będzie potrzebny.
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zindoktrynowany
|
![]() Myślę,że Xardas powie nam też o tym co się stało z naszym Bezimiennym(dlaczego stał się tyranem).
Spotkamy go zapewne w drugiej części gry,będzie nadal samotnikiem.Pewnie Lester będzie z nim jakoś powiązany.
Ostatnio edytowane przez Elem : 15-07-10 o 17:52. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |