|
Zobacz wyniki ankiety: Które miejsce w Arcanii najbardziej ci się podoba? | |||
Wyspa Feshyr |
![]() ![]() ![]() |
15 | 22.06% |
Gospoda Rozdarta Dziewica i okolice |
![]() ![]() ![]() |
2 | 2.94% |
Miasto Stewark i okolice |
![]() ![]() ![]() |
7 | 10.29% |
Krwawa Dolina |
![]() ![]() ![]() |
1 | 1.47% |
Zamek Srebrowód |
![]() ![]() ![]() |
4 | 5.88% |
Tereny Orków |
![]() ![]() ![]() |
2 | 2.94% |
Tooshoo i okolice |
![]() ![]() ![]() |
19 | 27.94% |
Wioska Czarna Toń |
![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Klasztor na klifie |
![]() ![]() ![]() |
8 | 11.76% |
Dżungla |
![]() ![]() ![]() |
2 | 2.94% |
Miasto Setariff |
![]() ![]() ![]() |
1 | 1.47% |
Świątynia z Boskim Kowadłem |
![]() ![]() ![]() |
2 | 2.94% |
Miasto Thorniara |
![]() ![]() ![]() |
5 | 7.35% |
Głosujących: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Jaszczur
|
![]() Wiem że był podobny temat ale było ulubione miasto a tu jest dowolne miejsce. Daję również ankietę.
Klasztor na klifie to również tereny między dżunglą a nim. Tooshoo i okolice to wielkie drzewo i bagna.
EKSPERT GOTHIC - 1, 2, 2: Noc Kruka, 3, 3: Zmierzch Bogów, 3: The Beginning, Risen, Arcania: Gothic 4, Arcania: Upadek Setariff. 32100436 Ostatnio edytowane przez Gorn221 : 29-12-10 o 13:57. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Trochę dziwna ta ankieta. Jest Tooshoo i okolice, no i Czarna Toń. Wioska powinna być zaliczona do Tooshoo i okolice bo jest w "okolicach" Tooshoo. No i zaznaczyłem Tooshoo i okolice
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Hmmmmm..... We wszystkich lokacjach byłem,
wybieram wyspę Feshyr. Sam niewiem dlaczego mi się tak podoba? Myślę że jest po prostu piękna, kolorowe kwiatuszki, gęste trawuszki i wysokie dębuszki :P
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Citizen Erased.
|
![]() Z miejsca przejdę do sedna. Otóż, świat przedstawiony w Arcanii nie podobało mi się wielce. Sam dokładnie nie wiem dlaczego, ale przechodząc grę miałem nadzieje, że ona się jak najszybciej skończy. Żadnych ciekawych miejsc, emanujących epickością, bądź zajebistością (vide. wodospad w Myrtanie), wszystko nawalone bez ładu i składu, niektóre lokacje kończyły się ledwo jak się zaczęły np. dżungla, która jako jedyna mi się jako tako podobała.
Katastrofa, łojezusmaryja. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Chrząszcz
|
![]() Dla mnie, Arcania była świetną grą i wszystkie lokacje zadziwiały pięknym krajobrazem i czuło się miły klimat.Gdybym miał wybierać najlepsze miejsce to byłaby bardzo trudna decyzja. Jednak od razu mogę powiedzieć że jedyna lokacja w której miło się nie czułem to dżungla.To było jedyne miejsce które mi się nie podobało.A lokacje które zrobiły na mnie duże wrażenia to na pewno klasztor na klifie i wyspa feschyr która wręcz poraża pięknym krajobrazem.I jeszcze bardzo podobały mi się tereny orków i Tooshoo.Tereny orków zrobiły na mnie niemałe wrażenie ponieważ gdy zobaczyłem tereny orków w Arcanii i przypomniałem sobie te splugawione i bagienne tereny orków w Górniczej Dolinie, w drógiej części gry to aż mi szczena opadła.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() Feshyr-Mała,spokojna wioska z morzem ,plażą ,pięknym lasem,jaskiniami,polami,okropnie brzydkimi kobietami.Ogólnie żyć nie umierać.
Rozdarta Dziewica-Zdecydowanie moja ulubiona miejscówa. Btw.Tylko mi się kojarzy z tą gospodą gdzie były spotkania wodnego kręgu? ![]() Stewark-Również fajna miejscówa.Chyba funduje najładniejsze widoki w serii (Oprócz G3) Krwawa Dolina (cała)-Fuuu!Brzydki zamek,brzydkie okolice,brzydkie jezioro brzydki lord,brzydki bohater,brzydkie jaskinie. Toosho-Wcale nie mam skojarzeń z kręgiem maginów z DA.One tylko obie mają wode wokół i znajdują się w nieprzystępnej lokacjii.One tylko są wieżami(aka.drzewem w kształcię wieży)...z magami...z wojownikami...tylko obie mają przed sobą małą wioskę z karczmą....ummm....emmm..... Klasztor-Jedyne co było ciekawe to ten szkielet smoka(Ciekawe którego ![]() tak to zrzyna z G2 Dżungla-a co tu ma być?Tylko krzaki i drzewa i potwory i pustelnik...Las Brecilian? ![]() Świątynia-Fajne pomniki i walka z Dantero(Dość wymagająca na Hard i Gothic)Ale tak to nic ciekawego 100 minut nawalania w szkielety. Setariff-Zapowiada się ładnie.Co mam tu powiedzieć?Że podobał mi się ten niewidzialny most,latający dom,i ludzie których nie ma? ![]() Thorniara-Jak wyżej,ale tu akurat miasto.
Ostatnio edytowane przez Platis : 11-05-11 o 14:31. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||