![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() To jest jakiś koszmar, co zdobędę jakąś nową broń to od razu ląduje mi w prawej łapie... a gdy nawet używam przycisku schowaj broń to i tak trzymam ten cały złom w ręce. Może i bym na to aż tak nie narzekał gdyby nie to że jak mam to dziadostwo w łapie to niektórych broni nie mogę używać, po prostu kiedy ją włożę i chcę nią machnąć to on robi taki tick...
![]() Jest drugi problem, gdy chcę użyć łuku i już naciskam LPM żeby naciągnąć cięciwę to wtedy postać chowa łuk i wyjmuje aktualną broń, dodam że jak wyjmuję łuk to trzymam dalej w prawej ręce jakieś 10 broni... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Black Swan
|
![]() Akurat bugów w tej grze jest stosunkowo mało - na pewno mniej niż w G3, o G1 czy G2 już nie wspominając. Na szczęście nie musisz się och obawiać, bo zwykle sposób podany przez Surma działa na każdy błąd. Jeśli nie, pozostaje reinstalacja. Jeśli i ona nie pomoże, zawsze możesz przedstawić swój problem na naszym forum.
Wypadało by zawołać Maca, bo temat winien znajdować się w dziale pomocy technicznej.
Can you find me space inside your bleeding heart? Ostatnio edytowane przez Nederland : 27-11-10 o 15:43. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Krwiopijca
|
![]() To zwykly blad graficzny lub tez blad psychiki gry.Zobacz czy spelniasz wszystkie wymagania (radzilbym miec odrobine lepsze od minimalnych).
Jesli spelniasz radze kupic oryginal ktory dziala znacznie lepiej od kopii.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Ręce opadają 1FPS.. | michal1161 | Pomoc Techniczna [G3] | 4 | 15-10-10 22:51 |
zmiana broni | Aiki | Pomoc | 3 | 11-09-06 20:37 |