Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Gothic 3 - Where is the Guru

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 19-05-12, 17:32   #1
bv4bb
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2012
Posty: 3
Domyślnie Gothic 3 - Where is the Guru

Siema zainstalowałem sobie Gothic 3 + Patch 1.12 i gdy włączam grę mam taki błąd [Where is the Guru].



Pomóżcie
RPG
bv4bb jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-05-12, 17:49   #2
Narkan
Czarny Goblin
 
Narkan awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Skąd: Dosłownie mówiąc w lesie
Posty: 163
Domyślnie

Spróbuj zainstalować nowszy patch. Może pomoże ale nie jestem pewny.
RPG
Narkan jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-05-12, 18:04   #3
bv4bb
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2012
Posty: 3
Domyślnie

Miałem 1.70 ale nie pomógł ;/
RPG
bv4bb jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-05-12, 18:11   #4
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Najnowszy oznacza 1.75 a nie 1.70
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-05-12, 18:17   #5
bv4bb
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2012
Posty: 3
Domyślnie

OK! Znalazłem patch 1.75 ale teraz najlepsze:
Rozmiar: 1,46 GB

dobre xd zanim mi się to pobierze to zdążę się zestarzeć ...
RPG
bv4bb jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-08-12, 19:26   #6
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie

Napiszę w tym temacie, aby nie zakładać nowego.

Mam ten sam problem. Ale co dziwniejsze, jeszcze kilka dni temu Gothic 3 śmigał elegancko. Dopiero teraz, gdy chciałem zacząć grę od nowa, zainstalowałem najnowszego patcha 1.75 i QP 4, pojawia się Where is the guru....

Myślę, że konfiguracja mojego sprzętu nie ma nic do rzeczy, gdyż wcześniej na patchu 1.74 i QP 4 wszystko chodziło bez zarzutu, problemy zaczęły się po przeinstalowaniu gry.
RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-08-12, 21:33   #7
Kusy Sonix
 
 
Kusy Sonix awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 231
Domyślnie

Może złego QP masz? Pasuje do wersji 1.75?
RPG
Kusy Sonix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-08-12, 22:04   #8
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie

Heh, miałeś rację. Usunąłem QP i śmiga :P ściągam teraz kompatybilnego QP. Dzięki za pomoc
RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-08-12, 19:54   #9
PanKreda
Chrząszcz
 
PanKreda awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2012
Skąd: Jaworzno
Posty: 16
Domyślnie

Siemka Wie ktoś może jak naprawić ten błąd BEZ usuwania Quest Packu?Według mnie ten mod dodaje za dużo extra stuffu do gry żeby go usuwać Z tego co pamiętam "Where is guru" jest zadaniem ( mogę się mylić ), więc może trzeba to usunąć z plików Gothica? Tylko nie wiem jak to wpłynie na rozgrywkę, bo dużo zadań jest od siebie zalężnych T.T No więc ma ktoś jakiś pomysł? xd
RPG
PanKreda jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-08-12, 20:10   #10
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

No ale jeśli masz 1.75 a masz qp pod 1.74 to się nie dziw to tylko przeinstalowanie ratuje
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-08-12, 22:54   #11
PanKreda
Chrząszcz
 
PanKreda awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2012
Skąd: Jaworzno
Posty: 16
Domyślnie

Hmm... Dobra, trzeba więc pozbyć się bugów na rzecz innych... Mam tylko nadzieję, że będzie można jakoś "rozbroić" save'y ( wogule trzeba je znaleźć ), by działały na 1.74 T.T Nie chce mi się tracić czterech save'ów każda z innej frakcji
RPG
PanKreda jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-08-12, 01:10   #12
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Nie będą działać to nie możliwe

Na 1.75 z qp pod 1.75 działa tylko to co jest z ver 1.75
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 3 ZB Edycja Rozszerzona patch 2.0 Where is Guru Alek525 Pomoc Techniczna [G3] 1 12-05-11 17:53
Where is guru? razor.9 Pomoc Techniczna [G3] 1 11-01-11 22:23
Gothic 3 Where is guru Valthar Pomoc Techniczna [G3] 56 22-07-10 13:59
Guru Pryszcz Pomoc 3 12-02-04 15:22
jak zostac guru w gothic 1 pulkownik Pomoc 2 26-01-04 18:10


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.