Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > + > Publikacje modderów
Przeładuj stronę Global Mod PL

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 22-06-14, 14:32   #49
kasak122
Krwiopijca
 
kasak122 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2010
Posty: 28
Domyślnie


Co do wścieklizny, to zabiera życia podczas snu, po wypiciu lekarstwa odzyskasz stracone HP, A poza tym jedna z zupek Hwora daje na nią odporność. A poza tym pobierz najnowszą wersje patcha do Globala
http://www.mediafire.com/download/wo...ak47/PATCH.rar
RPG
kasak122 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-14, 14:56   #50
Diego80
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2014
Posty: 2
Domyślnie Lekarstwo na wściekliznę

Dzięki za pomoc kasak122.
RPG
Diego80 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-14, 19:07   #51
Kadele
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2014
Posty: 2
Question

Witam .. Mam problem z doliną przodków,teleportłem sie od tego uzdrowiciela do Wioski Mysliwych teraz z powrotem sobie pykam na nogach i gra caly czas sie mi zawiesza w danym miejscu i KONIEC , muszę wyłaczyć gre zeby co kolwiek zrobić .Gram na laptopie grafa to RADEON na gothicka w zupełnosci styka ... Prosze o jakies porady

Pozdro

Ostatnio edytowane przez Kadele : 30-06-14 o 19:08. Powód: bład
RPG
Kadele jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-14, 22:48   #52
kasak122
Krwiopijca
 
kasak122 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2010
Posty: 28
Domyślnie

Nie wiem co może być przyczyną się tego zawieszania, winą może być tryb marvin w Dolinie Przodków, ale jak możesz podeślij save to zobaczę u siebie
RPG
kasak122 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 12:14   #53
Czamaku
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 4
Domyślnie

Mam Pytanie: Co mam zrobić jak próbuje przejść do 3 rozdziału to wywala mi Gothica . Jak temu zaradzić ? :/
RPG
Czamaku jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 12:53   #54
connor15
 
 
connor15 awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2014
Skąd: Montera
Posty: 136
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czamaku Zobacz post
Mam Pytanie: Co mam zrobić jak próbuje przejść do 3 rozdziału to wywala mi Gothica . Jak temu zaradzić ? :/
Bo sie rozdziały przechodzi normalnie a nie na cheatach.
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu

Za Innosa
, albo i nie
RPG
connor15 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 14:08   #55
kasak122
Krwiopijca
 
kasak122 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2010
Posty: 28
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czamaku Zobacz post
Mam Pytanie: Co mam zrobić jak próbuje przejść do 3 rozdziału to wywala mi Gothica . Jak temu zaradzić ? :/
Bo nie masz wklejonego patcha
http://www.mediafire.com/download/yf...776c/PATCH.rar
RPG
kasak122 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 16:49   #56
Czamaku
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 4
Domyślnie

Mam pytanie czy nie wie ktoś gdzie jest ten Lord od Mrocznych w 3 rozdziale ?
RPG
Czamaku jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 16:51   #57
connor15
 
 
connor15 awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2014
Skąd: Montera
Posty: 136
Domyślnie

Chodzi ci o tego maga czy o kogo?
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu

Za Innosa
, albo i nie

Ostatnio edytowane przez connor15 : 08-07-14 o 17:01.
RPG
connor15 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 17:29   #58
Czamaku
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 4
Domyślnie

O tego Paladyna

Ostatnio edytowane przez Czamaku : 08-07-14 o 17:50.
RPG
Czamaku jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 19:27   #59
kasak122
Krwiopijca
 
kasak122 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2010
Posty: 28
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czamaku Zobacz post
Mam pytanie czy nie wie ktoś gdzie jest ten Lord od Mrocznych w 3 rozdziale ?
Jest w GD w zamku, kaplica paladynów
RPG
kasak122 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-14, 20:15   #60
Czamaku
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Posty: 4
Domyślnie

Sory że tak męcze ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak dołączyłem do mrocznych to gadałem z magiem bo tylko u niego była taka możliwość, a jestem wojownikiem i teraz żeby dostać nowy pancerz musze mieć ileś tam many i właśnie niewiem czy nie moge dostać innego pancerza od tych wojowników ?
RPG
Czamaku jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Counter Strike: Global Offensive xeroloth Gry 4 21-01-12 18:33


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.