Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Inne > Hyde Park > Gry
Przeładuj stronę Problemy z grami: Kwestie techniczne, fabuła itp.

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 16-04-05, 21:06   #121
Redeemer
Pan Cienia
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Katowice - Centrum
Posty: 306
Wyślij wiadomość przez AIM do Redeemer
Domyślnie

<powstrzymać złość> <plzz powstrzymać złość> ( :P ) Dane techniczne kompa może by łaska podać, jaka wersja gry itd. Człowieku my nie jesteśmy jasnowidzami.
__________________
Niegdyś znany jako Gold Dragon.
RPG
Redeemer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-04-05, 09:56   #122
Elemental
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Mielec
Posty: 211
Wyślij wiadomość przez AIM do Elemental
Arrow

Jest temat o NFS Underground 2 ale tam wyrażamy swoje opinie. A ja mam problem :/ Więc prosze nie bijcie mnie...

Otóż jakieś 5 miesięcy temu pożyczyłęm sobie od kolegi ORYGINALNEGO NFSa i zainstalowałem noi wszystko OK. Przeszłem skasowałem i git. Dziś z tej samej płytki gdy próbuje go zainstalować mam błąd... :/

Wkładam CD 1 i wyskakuje mi:

Setup.exe - Błąd aplikacji
Aplikacja została niwałaściwie zainicjowana (0xc0000006). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

I nie mogę sobie zainstalować tej pięknej gierki

Plz pomocy... z góry dziękuje.
__________________
Gadu - Gadu: 4326066

[] Zapraszam </span> <span style=\'color:red\'>[]
RPG
Elemental jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-04-05, 13:09   #123
Kondux
 
Posty: n/a
Domyślnie

Mój komp to athlon 2400+ 512 ram geforce fx 5200
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-04-05, 13:11   #124
adam653
Zbanowany
 
Zarejestrowany: marzec 2005
Posty: 11
Wyślij wiadomość przez AIM do adam653
Domyślnie

Mi się wydaje, że albo się porysowała,ktoś się nią bawił albo się już zepsuła
RPG
adam653 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-04-05, 14:20   #125
Elemental
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Mielec
Posty: 211
Wyślij wiadomość przez AIM do Elemental
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by adam653@17-04-2005, 12:11
Mi się wydaje, że albo się porysowała,ktoś się nią bawił albo się już zepsuła
173318
Z całą pewnością nie bo u mojego kuzyna sie zainstalowało :/
__________________
Gadu - Gadu: 4326066

[] Zapraszam </span> <span style=\'color:red\'>[]
RPG
Elemental jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-04-05, 22:22   #126
Master Flamaster
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 17
Domyślnie

Akurat! Ja terz grałem (i nadal gram) w runescape. By kupić addy long sword wystarczy iść do sklepu z mieczami chociarz żadko jest tam addy longsword. A jeśli byś chciał rune longsword to idź do champions guild oni mają na sprzedarz rzeczy z rune ale są dość drogie np. rune longsword 32970gp. Ja mniałem rune plate legs i rune longssword ale mnie zabili i wszystko straciłem lol.
RPG
Master Flamaster jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-05, 15:13   #127
Sharkystan
Jaszczur
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Bydgoszcz
Posty: 192
Domyślnie

Mam problem z Kyodai 20.0
Podczas uruchamiania wyskakuje taki tekst:
List index out of bounds (-1)
__________________
były członek Królestwa

Człowiek jest tylko trzciną w otaczającym nas przeogromnym świecie, ale za to trzciną myślącą...

Co tu może być?
RPG
Sharkystan jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-04-05, 14:50   #128
Imperrator x
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: październik 2004
Posty: 24
Thumbs down

Ja też mam problem z grą tylko troszeczke innej natury. A mianowicie nie cierpie ścigać się samochodami, ale za to kocham je tuningować. Ściągnąłem więc save gdzie gra jest już skończona. Ale nie wiem gdzie te saves trzeba wgrać (Nie ma folderu Saves)
__________________
HIP-HOP
RPG
Imperrator x jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-04-05, 19:01   #129
borutto
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z pięknego Olsztyna
Posty: 111
Wyślij wiadomość przez AIM do borutto
Domyślnie

Jestem na planecie Dantooine. Byłem w tych ruinach i wydaje mi się, że mam się udać do jakiegoś Azkula bo on porwał tego Voorka(czy jak mu tam). Tylko niewiem gdzie jest ten Azkul.
__________________
"Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw"



RPG
borutto jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-04-05, 21:10   #130
Mateusz_04
Zbanowany
 
Zarejestrowany: kwiecień 2005
Skąd: Kolonia Karna
Posty: 40
Wyślij wiadomość przez AIM do Mateusz_04 Wyślij wiadomość przez MSN do Mateusz_04
Domyślnie

Musisz iść do tych ruin akademi jedi i znaleść takiego kolesia który służy republice(on chyba jest Disciple)Za nim leży dwóch kolesi i tam czytasz datapad'a.Idziesz potem do jakini(Cristal Cave czy jakos tak).Idziesz w lewo i tam masz Mistrza Vrook'a Dalej se chyba poradzisz Sorry że tak niedokładnie ale przeszedłem te gre w marcu więc nie pamietam dokładnie
RPG
Mateusz_04 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-04-05, 22:18   #131
CANADOL
Cieniostwór
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: What ever
Posty: 433
Wyślij wiadomość przez AIM do CANADOL Wyślij wiadomość przez MSN do CANADOL
Domyślnie

Nie mogę uruchomić 1-ego treningu snipera, pomimo tego że w treningu Markship trafiłem 37/40 celów, czyli zdobyłem najwyższą rekomendowaną oddzankę*, pozwalającą rozpocząc wcześniej wspomniany trening sniperski.

*[Wynik oczywiście zapisałem]

Kto wie o co chodzi?
RPG
CANADOL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-04-05, 23:55   #132
hrymniak
 
 
hrymniak awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Twierdza Wrocław
Posty: 566
Domyślnie

Nie wiem czy to wina monitora... coś mi sie wierzyć ine chce Mój ma 8 lat i jakoś WarCraft III chodzil bez problemu :P Ale może masz coś skićkane z wersją? Sprawdzałeś czy gra dobrze chodzi na innym kompie?
__________________
http://hrymniak.w.interia.pl/Descent.jpg
RPG
hrymniak jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Demo Arcanii - kwestie techniczne Advocate Pomoc techniczna 276 24-11-12 00:49
Fabuła Webster Dyskusja 67 10-03-10 17:57
[Poradnik] Najczęstsze Problemy Techniczne Aproxar Pomoc Techniczna [G3] 1 28-04-07 21:20


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.