![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Jestem już w GD i nie zrobiłem misji portal w całości to znaczy mam dwa fragmenty tego ornamentu z farmy lobarta i od Hagena a tam gdzie sie naprawia oko innosa zostawiłem i postanowiłem ze gdy wróce z GD to zrobie tą misje i pytanie jest następujące czy moge wykonać tę misje bo słyszłem że w 3 rozdziale już nie ma xardasa i niemożna zrobić tej misjji ?????????????????????
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jaszczur
|
![]() Jeszcze jeden fragment najdziesz w krągu nie daleko tego co się ładuje oko inosa masz to miejsca zaznaczone na mapie od nefariusa a idziesz tam chyba z laresem ale na tym etapie powinieneś sobie sam poradzić bez Laresa ja miałem trudniej bo do nowego swiata poszłem w 2 rozdział a tak pozatym mam do ciebie jedno pytanie jak dałeś sobie rade z poszukiwaczem przy wyjściu z gd bo muj kumpel szybko przelaciał nie poszedł donowego świata i był zasłaby na poszukiwacza i nie mógł wydostać się z gd
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() ja poprostu biegne i otwieram drzwi i uciekam heh bo nie zalatwie go a on mi jednym uderzeniem zabierze 1/5 życia więc jakoś sie uda.Tylko nie wiem jak ja sie dostwane teraz gdzie kolwiek przecież tylu tych jest poszukiwaczy że nie dojde i teraz jeszcze są smocze zębacze wszedzie porostawiane moze macie jakieś wskazówki jak przejść z przełęczy w khorinis na farme onara a potem z farmy do khorinis żeby mnie nie zabili
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Jaszczur
|
![]() Najlepsza rada najpierw nowy świat bo jak się dorwiesz do Szponu beliara to nic ci nie podskoczy dopiero póżniej górnicza dolina wtedy poszukiwacz nie będzie miał szans
![]() |
![]() |
#5 | |
Chrząszcz
|
![]() Niechce otwierać nowego tematu więc pytam tu jak wejsć do nowego świata wszystko zrobiłem jaktrzeba i teraz wszyscy magowie wody stoją przed tą bramą do nowego świata i nic nie robią mam pierścień z ornamentu i pierścień magów wody ale nie mam szaty maga wody bo sprzedałem co mam zrobić????/????
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pan Cienia
|
![]() nie miałeś szaty maga wody tylko ich pomocnika, ta szata nie jest do niczego potrzebna tylko pierścień który dał ci lares (ale ten już jako twój, nie ten jego)
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() he he
a ja mam małe pytanko ![]() Oka Innosa jeszcze nie naprawiłem tzn dopiero po nie pójdę do kamiennego kręgu. Czy ktoś moze mi powiedzieć cos na temat tej szaty? :P |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
Ja tam misję z portalem wykonałem dopiero w 3 rozdziale i wszystko było spox |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Krwiopijca
|
![]() szate otrzymasz w III rozdziale przy Słonecznym Kręgu od Pyrokara, a przy okazji Pyrokar mianuje cię Arcymagiem Ognia i zasiądziesz w najwyższej radzie :P
tylko że na zewnątrz będziesz pracował ![]() ![]()
![]() |