![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Otóż problem polega na tym że od jakieś czasu wczytywanie w Gothicu się zepsuło. Ogrywam właśnie Gothic: Edycja Rozszerzona i jak próbuję wczytać jakiś zapis to zapis dochodzi do końca, potem się zatrzymuje, w lewym dolnym rogu pojawia się moje zdrowie ale ekran wczytywania zostaje i nie mogę nic zrobić bo mi zasłania grę. Normalnie mogę kliknąć ESC i wyłączyć grę. Dodam tylko tyle że tak się dzieje coraz częściej i na początku np tylko jeden zapis tak się psuł. Teraz to się psuje tak z 3-4 zapisy i muszę powtarzać około 30 minut gry, tylko po to żeby znowu się tak zrobiło. Może ktoś wie jak to naprawić ? Dodaje zdjęcie poniżej jakby ktoś chciał zobaczyć.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chrząszcz
|
![]() Mam dokładnie to samo, ale zauważyłem że zasejwowanie w jednym z wczytanych obszarów nie powoduje zepsucia sejwu al przejście parę kroków i zasejwowanie, po doczytaniu terenu, powoduje, że sejw jest zepsuty i jest objaw taki jak kolega powyżej opisał.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Golem
|
![]() Błędy edycji rozszerzonej. Nie ma na to rady
![]() - ej a tak offtop, jak to jest że koleś który zarejestrował się w listopadzie 2007r napisał swojego pierwszego posta w listopadzie 2020r? ![]() Ostatnio edytowane przez Dark : 20-11-20 o 19:54. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic 2 Problem z wczytywaniem | DJBondzio | Pomoc techniczna | 6 | 08-06-14 11:41 |
Problem z wczytywaniem. | wirek123 | Pomoc | 5 | 05-05-14 18:53 |
problem z wczytywaniem w Gothic I | globix04 | Pomoc techniczna | 12 | 19-02-13 20:04 |
problem z wczytywaniem | xxjustynaxx | Pomoc Techniczna [G3] | 5 | 30-12-11 09:10 |
problem z wczytywaniem | maaniek | Pomoc | 2 | 18-07-07 19:31 |