Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Mroczne Tajemnice
Przeładuj stronę Wiele Bugów w Mrocznych Tajemnicach :(

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 09-04-07, 15:31   #1
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie Wiele Bugów w Mrocznych Tajemnicach :(

Jak zapewno zauważyliście Mod do Gothica pt. Mroczne Tajemnice ma wiele błędów, np. nie podświetlane przedmioty, czy też brak opcji nauki akrobatyki,... . Jak się dowiedziałem podobno ma powstać patch do Mrocznych Tajemnic. Ułatwmy twórcą patcha zadanie i piszcie tu jakie błędy napotkaliście w Mrocznych Tajemnicach, by można je poprawić.
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 15:38   #2
Angar@
Chrząszcz
 
Angar@ awatar
 
Zarejestrowany: luty 2007
Skąd: Toruń
Posty: 15
Domyślnie

Ja nie mogę przejśc gry gdyż potrzebuję kamienia ogniskującego który ma dowódca przemytników Thangor (czy jakoś tak) no i muszę zrobić wszystkie questy u przemytników, ale nie ma monka który kazal mi wziąć 500 bryłek rudy od gilberta .Monk był zawsze do 3 rozdzialu.
Nie wiem czy to bug czy tylko ja to tak mam
RPG
Angar@ jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 16:56   #3
MalyTBG
Chrząszcz
 
MalyTBG awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 8
Domyślnie

nie piszcie tutaj, bo i tak twórcy tego nie przeczytają. http://modders.dmkhosting.net/forum/ - zarejestrujcie się tu, i piszcie bugi w stworzonym przez twórców specjalnym temacie do tego.
RPG
MalyTBG jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 19:02   #4
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

Przeczytają, ponieważ jak się temat rozwinie to wyśle do ekipy The Poziomkaz link z tym tematem i sobie przeczytają co mają jeszcze do poprawienia
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 19:30   #5
Garrett
Kąsacz
 
Garrett awatar
 
Zarejestrowany: maj 2006
Skąd: Lublin
Posty: 394
Domyślnie

Ale zanim się rozwinie i wyślesz do Poziomek to prawdopodobnie wszelkie prace nad modem zostaną zakończone.
__________________
Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight
RPG
Garrett jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 19:36   #6
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

Prace nad tym Modem już się zakończyły, tylko teraz czekają na listę błędów, którą poprawią. Ten temat jest już na innych forach Gothica i postanowiłem zamieścić też tutaj. Patcha pewnie nie zaczną prędzej robić niż za miesiąć, albo i więcej. Więc grajcie i zwracajcie uwagę nabłędy, aby ich było jak najmniej
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 20:29   #7
Maniaks
Zębacz
 
Maniaks awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: Znikąd!
Posty: 752
Domyślnie

Cytat:
Napisał Angar@ Zobacz post
Ja nie mogę przejśc gry gdyż potrzebuję kamienia ogniskującego który ma dowódca przemytników Thangor (czy jakoś tak) no i muszę zrobić wszystkie questy u przemytników, ale nie ma monka który kazal mi wziąć 500 bryłek rudy od gilberta .Monk był zawsze do 3 rozdzialu.
Nie wiem czy to bug czy tylko ja to tak mam

Ludzie, bo to jest tak. Wiekszosc z was czeka do 6 rozdziału, zeby przejsc dodatek. Cholera jasna jak byscie nie mogli przechodzic go np. w II. Spokojnie wtedy dacie rade ze wszystkimi zadaniami. To tak samo jak z Noc Kruka, tam takze trzeba przejsc watek do III rozdziału lub w III rozdziale (to wlasnie roznica), aby kontynuowac watek glowny. Troche to wyolbrzymilem, ale taka prawda.

A propo problemu trzeba bylo znalezc tego Gilberta, przeciez to nie jest super, hiper, duper wymagajace zadanie tylko maly pikus w porownaniu do innych. Tak wiec wczytaj save z II rozdzialu znajdz kopacza i jezdziesz dalej. Tez musialem kilka razy wczytywac, bo sie w czyms pomylilem. Tak wiec nic ci sie nie stanie, a przy okazji dluzej sobie pograsz :P
__________________
Podziemie - Akolita

Dobry Mudżyn! Z Afrika!
RPG
Maniaks jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 20:40   #8
MalyTBG
Chrząszcz
 
MalyTBG awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 8
Domyślnie

Cytat:
Napisał GothicFan9 Zobacz post
Przeczytają, ponieważ jak się temat rozwinie to wyśle do ekipy The Poziomkaz link z tym tematem i sobie przeczytają co mają jeszcze do poprawienia
lol... ale chyba prościej pisać na ich forum, nie?? wtedy będą mieli bugi na bieżąco i spokojnie mogliby je poprawiać a nie wyślesz na dzień przed premierą patcha 3-stronnicowy temat z bugami... myśl racjonalnie.




Cytat:
Napisał GothicFan9 Zobacz post
Patcha pewnie nie zaczną prędzej robić niż za miesiąć
i kolejny raz się mylisz. prace nie zatrzymały się nawet na minutę. chłopaki przed wypuszczeniem moda wiedzieli że ma on błędy i znali je, ale nie chcieli ponownie przesuwać premiery.

Ostatnio edytowane przez MalyTBG : 09-04-07 o 20:44.
RPG
MalyTBG jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-04-07, 22:08   #9
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

Może i prace juz nad tym patchem trwają, ale nie wypuszczą go prędzej nim się nie upewniom czy wyeliminowali wszystkie błędy, lub ich większość. Jeszcze odwołam sie do uwagi MalyTBG - MalyTBG myśle, że jest to dobry pomysł na umieszczenie tego tematu także tutaj,owiele większe forum, niż to na którym zamieszczony jest ten temat i jest tu spodziewana większa ilość odpowiedzi niż na innych forach.
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-04-07, 14:34   #10
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

Kolejnym bugiem jaki znalazłem nie wiem czy on występuje tylko u mnie, ale gdy obstawie jakaś walkę, która ma się odbyć np, o 19.00 i przychodzę na tą walkę to nic się nie dzieje 2 gości wychodza na ring i stoją jak słupy Dopiero rano schodzą z ringu na swoje miejsce bez żadnej walki. Dwa razy obstawiałem walkę i dwa razy mi się to powtórzyło
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-04-07, 14:48   #11
Garrett
Kąsacz
 
Garrett awatar
 
Zarejestrowany: maj 2006
Skąd: Lublin
Posty: 394
Domyślnie

GothicFan9 rozczaruję cię, ale patch powinien wyjść w najbliższych dniach. Czyli ten temat jest do poczytania tylko dla użytkowników TEGO forum.
__________________
Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight
RPG
Garrett jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-04-07, 12:38   #12
Arkadius1991
Czarny Goblin
 
Arkadius1991 awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Posty: 107
Domyślnie

Ja osobiście żadnych bugów nie miałem... Bugi mają ci co używają kodów
RPG
Arkadius1991 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Zbiór bugów Gothic 2 simon31a Porady i triki 175 02-01-10 23:36
błąd w mrocznych tajemnicach :) bartek1030 Pomoc techniczna 5 07-09-07 20:04


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.