Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3 > Pomoc
Przeładuj stronę Droga Maga- trudne poczatki

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 06-06-10, 18:41   #25
adamex91
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Posty: 4
Domyślnie

Problem w tym, że na początku w Ardeii Bezi mówił "już to wiem" i w sumie żadnego pulpitu do PW niezaliczył, a o ile się nie myle powinno być tam kilka od PW na starcie.

Kosturów (konkretnie to tylko kuty kostur) pełno mi się trafiało w różnych kufrach, czasami też handlarze mieli. W Silden trafiłem do kupienia kostur z otrzem, u asasyna

Co do kasy, kupiłem plany na miecz półtoraręczny, co przynosi mi fortunę. (Wymieniłem chyba 14 takich mieczy na szate maga ognia )

Ostatnio edytowane przez adamex91 : 06-06-10 o 18:44.
RPG
adamex91 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-06-10, 18:44   #26
Kacman92
Czarny Goblin
 
Kacman92 awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2008
Skąd: Częstochowa
Posty: 180
Domyślnie

Ardea. Po prawej stronie od chramu Innosa są schody na piętro budynku. Wchodzimy tam i po prawej stronie obok kufra stoi pulpit.
RPG
Kacman92 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-06-10, 23:32   #27
Xantiss
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Posty: 10
Domyślnie

Przyznam szczerze, że na 8 lvl zaczyna mi sił brakować . Z orkami ciężko nie mówiąc o wilkach. Mam obecnie Szybką Nauke, 55 PW i nauczyłem się walki kosturami. Obecnie robię questy z Cape Dune. Nie wiem, czy wytrwam jeszcze te 25-28 lvl, żeby w miarę komfortowo grać magusem :P. Na arenach daje radę ale tam to co innego. Obecnie kombinuje nauki otwierania ciężkich zamków bo to się przyda bankowo . Gdyby nie pomocni kto było na prawdę krucho... Nie wiem, czy nie przejdę gry wojem po prostu - ale opcja maga kusi:P. Z tym, że nie wiem czy mi powera starczy, żeby tyle siedzieć jeszcze;p.
RPG
Xantiss jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-06-10, 23:41   #28
Gallanomen
Polna Bestia
 
Gallanomen awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: Lago
Posty: 95
Domyślnie

Cytat:
Napisał Xantiss Zobacz post
Przyznam szczerze, że na 8 lvl zaczyna mi sił brakować . Z orkami ciężko nie mówiąc o wilkach. Mam obecnie Szybką Nauke, 55 PW i nauczyłem się walki kosturami. Obecnie robię questy z Cape Dune. Nie wiem, czy wytrwam jeszcze te 25-28 lvl, żeby w miarę komfortowo grać magusem :P. Na arenach daje radę ale tam to co innego. Obecnie kombinuje nauki otwierania ciężkich zamków bo to się przyda bankowo . Gdyby nie pomocni kto było na prawdę krucho... Nie wiem, czy nie przejdę gry wojem po prostu - ale opcja maga kusi:P. Z tym, że nie wiem czy mi powera starczy, żeby tyle siedzieć jeszcze;p.

Jak Cię kusi gra Magiem to graj ! Nie przejmuj się zawsze tak jest na początku. Wydaje Ci się "Aaa... za dużo czasu, nie mam cierpliwości i wgl szybciej to przejde wojem albo kimś innym" Jednak fakty są inne. Ty byś od razu chciał iść i siekać potężne czary i siać postrach demonami . Niestety początki są dla każdego jednakowe. Radzę Ci wytrwać i trzymać się tego bo jak już inwestowałeś w rzeczy dla Maga to do końca, a na prawdziwą zabawę bd miał jeszcze sporo czasu zobaczysz.


Wykonuj questy, walcz na arenach, zbieraj wszystko bo wszystko da się spieniężyć i ucz się czarów. Po drodze kupisz coraz to lepszy kostur i w końcu szate, a wtedy to juz pójdzie Ci z górki. Najtrudniejszy początek !
__________________
http://forum.gothic.phx.pl/image.php?type=sigpic&userid=32068&dateline=133944  5907
Pielgrzym Klasztoru

Uczeń Diegonzalesa
RPG
Gallanomen jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-06-10, 02:33   #29
adamex91
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Posty: 4
Domyślnie

Bardzo przydatna we wczesnym etapie maga jest lodowa lanca (u druida na dłuższej drodze do Montery). Zamrażasz przeciwnika i dobijasz łukiem/kijem. W przypadku stad walisz w każdego lancą i dobijasz pokolei kulą ognia (ale to już później, kiedy ma się regeneracje i więcej many )
RPG
adamex91 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-06-10, 10:11   #30
zioam12344
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Posty: 3
Domyślnie

cześć mam pytanie jak zainstaluje patcha 1.12 wersje bendzie mi działał gothic 3 jak co piszcie na moje GG 5384892
RPG
zioam12344 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Trudne początki ! Krz90 Pomoc 10 10-06-11 13:34
Trudne sytuacje i porady arron Hyde Park 13 08-12-08 19:39
Mega trudne zagadki :D Tarrok Hyde Park 39 10-07-07 03:44


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.