![]() |
#1 | |
slugabeliara
|
![]() Wczoraj na gram.pl wystartowało głosowanie, w którym można oddawać głosy na najlepszy trailer E3. Wśród nominowanych oczywiście nie mogło zabraknąć Arcanii. Każdy może oddać głos na maksymalnie 3 gry, zachęcamy, aby jednym z waszych typów była ArcaniA: Gothic 4. Dla tych, którzy jakoś przegapili najnowsze oficjalne wideo promujące Arcanię serwujemy go ponownie tutaj. Przy okazji zachęcamy także do głosowania na A:G4 w tej, bardziej prestiżowej sondzie, ArcaniA w ciągu 2 dni zwiększyła swoją liczbę głosów pięciokrotnie i jest już w pierwszej 50 kategorii PC
![]() ![]() » Głosowanie gram.pl
![]() |
![]() |
#4 | |
Golem
|
![]() Zupełnie szczerze oddam głos na ten trailer. Na prawdę zachęcił mnie do kupna gry.
Jako ciekawostkę dodam, że E3 prowadzi plebiscyt na najlepszą grę targów... i o dziwo, z przewagą 10k głosów prowadzi Wiedźmin 2, wyprzedzając takie produkcje jak Crysis 2 czy też Star Wars. Kibicuje obojga tytułom. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
Sorki za OFF-TOP, ale mam do Ciebie takie pytanie w jakim celu zrobiłeś tak dużo emotek? A tak przy okazji też kilka dni temu oddałem głos ![]() Ostatnio edytowane przez Master of Gorzała : 04-07-10 o 14:00. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Czarny Goblin
|
![]() Jak widać ogulnie było bardzo duzo głosow prawie cała polska !
![]() Według mnie najlepszy trailer miał assassin's creed brotherhood , ale i tak pewnie wiekszosc z was nawet nie widziała go: http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE przynajmniej cos zrobili
Ostatnio edytowane przez Dzikichomik : 04-07-10 o 11:29. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |