![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam, mam pewien problem z misją "Rybacka Chata".
Przyjąłem zadanie od Riva, poszedłem i zabiłem ze szkodnikami topielce, zaglądam do chaty a tam martwy Riv. Byłem pewien że tak ma być, więc przeszukałem ciało i poszedłem z powrotem do karczmy licząc na dalszy rozwój wydarzeń. Nie mam pamięci do imion więc ni cholery nie wiedziałem że przeszukuje ciało swojego zleceniodawcy. W poradniku jest napisane że powinienem po zabiciu topielców porozmawiać z Rivem, tyle że jego ciała już nie ma na miejscu zgonu więc chyba wskrzeszenie z użyciem kodów odpada. Zna ktoś kod na przywołanie Riva? Albo przynajmniej sposób na pozbycie się szkodników którzy po przyjęciu misji cały czas za mną chodzą? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chrząszcz
|
![]() Hmm... Pozbycie się Szkodników? Może zabić ich, albo chociaż pobić? (w przypadku pobicia wtedy myślę, że powinni pójść w swoją stronę). A jeśli twoją postać jest zbyt słaba, to może spróbuj pokonać tych kolesi za pomocą jakiś zwojów, czy coś?
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic Edycja rozszerzona | gothic1210b | Publikacje modderów | 114 | 03-11-16 18:10 |
Gothic 3 Edycja Rozszerzona 1.75.14 Community Patch Problem | SueZ | Pomoc Techniczna [G3] | 13 | 29-06-16 16:03 |
Gothic 3 ZB Edycja Rozszerzona Problem | QuorthonS | Pomoc | 0 | 10-04-16 11:40 |
Gothic Edycja Rozszerzona | Asayer | Pomoc techniczna | 2 | 20-07-15 10:08 |
Gothic 3 edycja rozszerzona | slawek_46b | Pomoc Techniczna [G3] | 4 | 26-12-10 12:11 |