![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Witajcie!
Widziałem to wiele razy,Wy pewnie też. Chodzi mi tu o te dziwne drewniane nagrobki na których widać jakieś nazwiska np.,,Lotar'' i jakieś daty np. ,,1438-1494''. Jak myślicie co to jest?? Jeśli ktoś nie wie o co mi chodzi to powiem gdzie to można znaleźć. 1.Między innymi zaraz na początku gry w jaskini za lesterem. Jest tam krwiopijca. 2. Za zniszczoną kaplicą na farmie onara. Chodzi mi o kaplice ze szkieletami. 3.I wiele więcej ![]() Z góry dzięki. (Jeśli podobny temat już był to sorki). |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
keeper of souls
|
![]() Cytat:
Przy niektórych, są napisane jakieś teksty, wydaje mi się, że są to nagrobki dawnych ważnych ludzi, którzy czymś przysłużyli się dla wyspy, mogą to być także Paladyni lub inni wojownicy, którzy walczyli w imię Khorinis.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Czarny Goblin
|
![]() Owszem ja tez widziałem pełno takich nagrobków. Nigdy nie zwracałem co prawda zbytnio na to uwagi ale sądzę ( tak jak koledzy wyżej), że ma to jakiś ścisły związek z przeszłością Khorinis.
A co do Lothara, to może był jakiś przodek TEGO Lothara? Jak wiemy w średniowieczu ( i być może też w Gothicu ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Cieniostwór
|
![]() Może twórcy specjalnie dali ten nagrobek żeby Kots bystry się domyslił że z tym paladynem coś nie tak będzie taka podpowiec albo inaczej ,mówiąc Proroctwo
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Czarny Goblin
|
![]() W sumie to może pasować. Groby ludzi walczących dawno temu z orkami w imię króla jeszcze przed powstaniem bariery (mam tu na myśli filmik wprowadzający w gothic-u 1). Możliwe też, że autorzy zrobili to jako tzw. ''Happy Egg'' na przykład jak w ten wrak samochodu nie daleko piratów(po prostu tak żeby było
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() Za farmą Onara jest kaplica, a na tylnej ścianie zewnętrznej grób, w którym jest pochowany "Krasnal z Kosmosu" i chyba cztery tysiące któryś tam rok. Ester Egg.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Kamienne tabliczki w G2 | adam55 | Porady i triki | 2 | 05-05-07 11:30 |