Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę przy uruchamianiu nie znajduje d3dx9_29.dll

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 07-07-10, 23:19   #1
gabriel0
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 5
Domyślnie przy uruchamianiu nie znajduje d3dx9_29.dll

chyba opisałem problem wystarczająco jasno ... jak ktoś by mi użyczył error while starting game excutable - couldn't load DLL file d3dx9_29.dll łatke instalnołem i to samo ... edit ... aha i jeszcze system 7 ultimate

Ostatnio edytowane przez gabriel0 : 07-07-10 o 23:22.
RPG
gabriel0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-07-10, 23:29   #2
Kyle
Golem
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 926
Domyślnie

Zainstaluj Dx9c. Jeśli to nie pomoże, ściągnij tą dllkę z www.dll-files.com i wrzuć do folderu z bibliotekami windowsa. (nie wiem jak wygląda architektura siódemki)
RPG
Kyle jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-10, 00:00   #3
gabriel0
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 5
Domyślnie

dzięki wielkie ściągne i potem zerkne czy działą

Ostatnio edytowane przez gabriel0 : 08-07-10 o 11:31.
RPG
gabriel0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-10, 11:30   #4
gabriel0
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 5
Domyślnie

no gothic naładował się do końca i stoi wcisnełem ctrl-esc i wyszedłem i jest błąd .. scripted script is not registred :OnEnterProcessingRange. niewiem czy to od tego...edit... a teraz jest Scripted script is not registred:OnInit!

Ostatnio edytowane przez gabriel0 : 08-07-10 o 11:57.
RPG
gabriel0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-10, 11:57   #5
DiegO33
Krwiopijca
 
DiegO33 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Skąd: Ze starego obozu
Posty: 50
Domyślnie

Ja to miałem.Tam masz kilka opcji do wyboru to strzel na ślepo ignoru i graj.A jak postacie nic nie będą robiły to zainstaluj patcha bo też tak miałem powodzenia .A jakby jeszcze nie działało to weź zainstaluj DirectX z lutego 2010
__________________
Kim jest Gomez??......Hehehe to moja żona

Ostatnio edytowane przez DiegO33 : 08-07-10 o 12:00. Powód: zapomniałem dodać
RPG
DiegO33 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-07-10, 12:11   #6
gabriel0
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 5
Domyślnie

a więc postać mi chodzi ale nie włącza mi się menu ekwipunku i wogule nic 1 wskazówka mi się włączeła aby wyciągnąć miecz numerem 1 ale nic nie chodzi
RPG
gabriel0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-08-10, 22:23   #7
DiegO33
Krwiopijca
 
DiegO33 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Skąd: Ze starego obozu
Posty: 50
Domyślnie

ja miałem tak samo . zrób jak pisałem powyżej.Wgraj najnowszego patcha i ściągnij directX z lutego 2010 chyba ale nie mam pewności.albo ewentualnie zainstaluj 1.6 patcha :P ale spójrz na to że miałem wtedy viste. Bedzie dzialac nie martw sie
__________________
Kim jest Gomez??......Hehehe to moja żona

Ostatnio edytowane przez DiegO33 : 12-08-10 o 22:26.
RPG
DiegO33 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-09-10, 09:39   #8
Punisheer199322
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 2
Domyślnie DX 11

Zainstaluj najpierw sterowniki do karty graficznej (jeżeli masz viste bądź 7 x64 x86 to dla danego systemu sa inne wiec jeżeli zminiłes system to wyskakuje taki bład) Najpierw instalujesz najnowsze sterowniki do kart grafiki a potem DX 11(na 7) lub DX 10 (na viste)
RPG
Punisheer199322 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-05-16, 11:13   #9
anmol77
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2016
Posty: 1
Domyślnie

A jak postacie nic nie będą robiły to zainstaluj patcha bo też tak miałem powodzenia .....
__________________
=== Chess ===
RPG
anmol77 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-09-18, 07:53   #10
khushbu
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2018
Posty: 1
Domyślnie

Jeśli nie możesz znaleźć pliku d3dx9_29.dll, a następnie musisz zrobić tylko pobierz plik d3dx9_29.dll , a następnie zapisz ustawienia ostrożnie, po tym będziesz mógł uruchomić wszystkie pliki DLL.
RPG
khushbu jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-09-18, 10:00   #11
 Hudof
Mroczny Chuj
 
Hudof awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2017
Posty: 357
Domyślnie

Piękny odkop, pomoże DirectX.
RPG
Hudof jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problem przy uruchamianiu Guffi321 Pomoc 5 26-02-09 17:26
[G2] Błąd przy uruchamianiu gothicman Pomoc techniczna 9 18-11-04 14:27
[G2] Problem przy uruchamianiu. pestek13 Pomoc techniczna 9 29-09-04 21:24


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.