Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Pomoc
Przeładuj stronę Nie mogę naładować Oka Innosa, Nie mogę spać

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 06-11-09, 15:27   #1
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie Nie mogę naładować Oka Innosa, Nie mogę spać

Siemka. Otóż jestem teraz w 4 rozdziale, zabiłem błotnego smoka i chciałem naładować artefakt do kolejnej rozmowy...
Ale kiedy podszedłem do stołu alchemicznego to nic mogę zrobić.
Ze smoka oczywiście wyjąłem potrzebne rzeczy.
Gram najemnikiem/Łowcą Smoków.
I mam jeszcze jeden problem, kiedy próbuję położyć się spać w zamku, w GD to tylko się kładzie a nie ma tych opcji, śpi do rana itp...
O co z tym chodzi?
Z góry dzięki za odpo
Pozdro
__________________
FMX ROX
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:01   #2
Ada$
Jaszczur
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 248
Domyślnie

Pewnie nie masz menzurki, a ze spaniem to pewnie jakiś bug.
__________________

Piszę poprawnie po polsku, wy też powinniście.


RPG
Ada$ jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:23   #3
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie

Cytat:
Napisał Ada$ Zobacz post
Pewnie nie masz menzurki
Ale dałeś...
Jak to jest bug to czemu cały czas go mam?
__________________
FMX ROX
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:28   #4
Till
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 122
Domyślnie

Zapewne nie grasz Bezimiennym, lecz jakimś innym NPC.
Wtedy nie możesz spać, tworzyć różnych rzeczy itp.
RPG
Till jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:31   #5
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie

Cytat:
Napisał Till Zobacz post
Zapewne nie grasz Bezimiennym, lecz jakimś innym NPC.
Wtedy nie możesz spać, tworzyć różnych rzeczy itp.
Gram bezimiennym
__________________
FMX ROX
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:42   #6
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

A czy po drodze zmieniałeś postać kodami? Bo to też czasem potrafi dać taki efekt, nawet jeśli teraz jesteś bezim.
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 17:59   #7
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie

tak używałem, siłę i zręczność zmieniałem.
Da się to jakoś naprawić?
__________________
FMX ROX
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 18:05   #8
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

Nie wiem na 100 % czy to właśnie przez to. Ale jednak radze przeinstalować gothica na nowo, to pomaga w większości takich bugów- takie rutynowe działanie.
( tylko nie usuń save-ów )
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 19:05   #9
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie

przeinstalowałem ale to nic nie pomogło...
__________________
FMX ROX
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 19:15   #10
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

No to jest gorzej, pozostaje mi spytać czy masz oryginalnego Gothica 2 ? I czy oprócz tego o czym napisałeś występują inne błędy ?
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-11-09, 19:23   #11
kmisnik
Chrząszcz
 
kmisnik awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Szczecin
Posty: 7
Domyślnie

Gothic Orginalny, ten co w gazecie dodawali.
Tylko tyle to zauważyłem i z tym spaniem.
---------------------------------------------------
Czy to może być przypadkiem wina save?
Bo słyszałem że to wina save może być, bo w górniczej dolinie nie mogę spać i robić coś przy stole alchemicznym...
W normalnym świecie mogę.
Mój save na początku 4 rozdziału
http://kmisnik.wrzuta.pl/plik/4V2bbP...lowca_smoko w
Może ktoś sprawdzić...
__________________
FMX ROX

Ostatnio edytowane przez kmisnik : 06-11-09 o 21:30. Powód: dodanie
RPG
kmisnik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-11-09, 17:35   #12
Atylla50
Polna Bestia
 
Atylla50 awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Posty: 72
Domyślnie

A wszytkie pliki w G2 masz ? Te sleep itp. ? Jak nie to usuń zapisy i wogle reinstall jak już coś możesz CH przyzwać i dac ten 4 rozdział xx lvl siłe itp.
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
RPG
Atylla50 jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Czemu nie mogę odpłynąć? Natolin Pomoc 7 22-11-08 14:40
[G2] Nie Mogę Zainstalować Gry Y@nek Pomoc techniczna 2 19-05-05 11:29
[NK] nie mogę uruchomić gry! filipja Pomoc techniczna 3 28-01-05 19:30
Dlaczego nie mogę naładować oka innosa Vatras Pomoc 6 06-07-04 12:32
[G2] Nie mogę zainstalować gry. Maris Pomoc techniczna 5 24-05-04 14:09


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.