Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > + > Publikacje modderów
Przeładuj stronę Gothic Multiplayer

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 30-08-09, 12:11   #109
xardas145
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Posty: 8
Domyślnie

ale ten pladyn mi sie nie pojawia
RPG
xardas145 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 12:28   #110
Dark Hunter
Polna Bestia
 
Dark Hunter awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z Cienia
Posty: 62
Domyślnie

Skąd można pobrać aktualizację do Gothic 2, żeby MP ruszył? Kiedy klikam "Uruchom Grę" to się nie aktualizuje. Jak wcześniej próbowałem (bez niektórych plików) to wyskakiwały błędy...eh.
RPG
Dark Hunter jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 12:38   #111
DiegoMasterV
Chrząszcz
 
DiegoMasterV awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 12
Domyślnie Hm

Jednej osobie pojawia sie paladyn drugiej nie, ok, i co teraz zrobic by DRUGA osoba STEROWAŁA paladynem ?


I mam jeszcze jedno pytanie,
Kiedy chce postawić serwer, wchodze w folder multiplayer, włączam g2nk-csserver a później g2nk-cs-klient następnie
kilkam ,,Uruchom Serwer" i wyskakuej komunikat : Nie odnaleziono exe serwera, wgraj ponownie Gothic Multiplayer arena serwer!"

Ostatnio edytowane przez DiegoMasterV : 30-08-09 o 14:08. Powód: bo tak
RPG
DiegoMasterV jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 13:54   #112
Topolas
Polna Bestia
 
Topolas awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 74
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dark Hunter Zobacz post
Skąd można pobrać aktualizację do Gothic 2, żeby MP ruszył? Kiedy klikam "Uruchom Grę" to się nie aktualizuje. Jak wcześniej próbowałem (bez niektórych plików) to wyskakiwały błędy...eh.
http://www.worldofgothic.de/dl/index...release_id=278

Pobierz 2.6 (fix)
__________________
RPG
Topolas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 15:14   #113
Button
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 9
Domyślnie

Po wielu żmudnych próbach udało mi się uruchomić Gothic'a Multiplayer. Jednakże pozwolę sobie na odrobine krytyki.

Gra jest ogólnie bardzo niestabilna, często się zawiesza.
Ruchy drugiego gracza są bardzo dziwne ... Nie porusza się on swoimi naturalnymi ruchami jak to powinno być normalnie w Gothic'u tylko lewituje nad ziemią. Czynności które wykonuje drugi gracz tj. : otwieranie skrzyni, walka z potworami, rozmowy z NPC'ami są zupełnie niewidoczne i pozbawione animacji.
Ma się wrażenie, że gra odbywa się w innej rzeczywistości.

Dodatkowo gdy drugi gracz zginął na początku przy wieży Xardasa w jego ciele leżały przeróżne miksturki, czary, amulety (+10 do siły), rośliny itp. itd.

Muszę stwierdzić, że obecny poziom Multiplayera jest zupełnie niegrywalny. Mam nadzieje, że zostanie to naprawione.

Pozdro.
RPG
Button jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 15:25   #114
xardas145
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Posty: 8
Domyślnie

A ja mam pytanie z innej beczki. Jak wyjdzie finalna wersja to będzie możliwość takiej kooperacji czy będzie można grać tylko z modem?
RPG
xardas145 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 15:48   #115
Dark Hunter
Polna Bestia
 
Dark Hunter awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z Cienia
Posty: 62
Domyślnie

Cytat:
Napisał xardas145 Zobacz post
A ja mam pytanie z innej beczki. Jak wyjdzie finalna wersja to będzie możliwość takiej kooperacji czy będzie można grać tylko z modem?
Następnym razem czytaj początek tematu, zanim coś napiszesz.
Cytat:
Będzie tryb kooperacji/questy?
Jak sama nazwa wskazuje, będą to walki na arenie. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że NIE BĘDZIE TRYBU KOOPERACJI, to nas przerasta.
No dobra, pobrałem, ale nadal gdy uruchamiam serwer i próbuję dołączyć do gry, ukazuje mi się zwykłe menu główne z Gothica.

Ostatnio edytowane przez Dark Hunter : 30-08-09 o 15:55.
RPG
Dark Hunter jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 15:57   #116
xardas145
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Posty: 8
Domyślnie

ale teraz jest kooperacje wjec myslalem ze jednak bedzie ;P
RPG
xardas145 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 16:03   #117
Macrentofeth
slugabeliara
 
Macrentofeth awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Rząd
Posty: 1 922
Domyślnie

Cytat:
Napisał xardas145 Zobacz post
ale teraz jest kooperacje wjec myslalem ze jednak bedzie ;P
Może będzie, może nie.
__________________
ŚP - POdziemie - Uczeń Miecza


Gothic Multiplayer | Gothikowy Celebryta | ELEX
RPG
Macrentofeth jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 16:08   #118
xardas145
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Posty: 8
Talking

brzmi obiecująco
RPG
xardas145 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 17:15   #119
GeneralLee
Jaszczur
 
GeneralLee awatar
 
Zarejestrowany: maj 2009
Posty: 258
Domyślnie

Cytat:
No dobra, pobrałem, ale nadal gdy uruchamiam serwer i próbuję dołączyć do gry, ukazuje mi się zwykłe menu główne z Gothica.

Bo tak ma być wczytujesz save najlepiej żeby twój kolega miał save tam gdzie ty bo jak będziecie za daleko to go nie zobaczysz i wtedy was łączy.
__________________

Arena Multiplayer: Project Manager

RPG
GeneralLee jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-08-09, 20:28   #120
zaqs
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Posty: 1
Domyślnie

Cytat:
Napisał GeneralLee Zobacz post
Bo tak ma być wczytujesz save najlepiej żeby twój kolega miał save tam gdzie ty bo jak będziecie za daleko to go nie zobaczysz i wtedy was łączy.
Totalnie tego nie rozumiem. Robie wszystko jak w REadMe pisze. Włącza mi isę gothic i co?? mam wyjsc przed wieże a tam bedzie czekał mój kumpel z którym chce grać? może mi to ktoś wytłumaczyć?
RPG
zaqs jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Multiplayer-Gothic jakieś wieści ? Herr Dyskusja 68 01-09-11 20:15
Multiplayer @Guru@ Pomoc 3 13-11-10 17:01
gothic multiplayer arena piotrekpipa Pomoc 0 18-10-10 20:42
Pomysł na multiplayer w kolejnym dodatku do Gothic Kid Rock Myrtana 1 21-11-05 13:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.