|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Administrator
|
![]() ZANIM NAPISZESZ:
Upewnij się, że masz zainstalowane najnowsze sterowniki do swoich podzespołów (karta graf, karta dźwiękowa), poniżej pare przydatnych linków: http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false - sterowniki do kart dźwiękowych realtek http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx - sterowniki do kart graficznych ATI http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl - sterowniki do kart graficznych Nvidia Raport z DXDIAG, tutorial: http://www.cdprojekt.pl/www/pomoc/tutorial_dd_01.html Raporty z dxdiaga wstawiamy w tag [ spoiler ]. Ma wyglądać to tak:
Spoiler
W tym wątku dyskusja dotyczy tylko i wyłącznie kwestii technicznych powiązanych z wersją demo Arcanii. Na jakim sprzęcie uruchomiliście demo? Jaką płynność uzyskaliście na poszczególnych ustawieniach graficznych? Jak odnosi się to do oficjalnych wymagań podanych przez producenta? Na jakie problemy techniczne natrafiliście? Ostatnio edytowane przez Master of Gorzała : 05-10-10 o 14:22. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Prawdopodobnie będzie to j. niemiecki (ze screenów), ale jest cień nadziei, że demo jest w wersji multilangual. Jutro jest oficjalna premiera i wówczas powinno być demo przynajmniej w wersji angielskiej. Co do dzisiejszej wersji, to pewność uzyskamy, kiedy ktoś już pobierze demo.
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Witam
Jestem tu nowo zarejestrowany, ale od kilku lat zaglądam już na tą stronke. Ściagam już demo mam 60%. Pisze, że zostało 40 minut. Jak ściągne porobie testy. Mój komp to GTX480 oc 800mhz rdzeń q9550 3,9ghz 4gb ddr2 920mhz 780i sli evga ocz hx750w |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Chrząszcz
|
![]() To co napisałem w komentarzach do dema
Core2duo E8400 @ 4 ghz 3.3 gb @ 1066mhz Geforce 275 GTX O/C Arcania ze wszystkimi bajerami, detalami na full, rozdzielczość 1920x1200. Chodziła ok. 40 kl/s w pierwszej wiosce spadało do 28 kl/s. Grafika naprawdę ładna i szczegółowa, chociaż niektóre tekstury kłują oczy, tak samo jak dalszy plan (widoczność maksymalna). Można jeszcze przyczepić się do wody, o ile ta w strumykach jest jeszcze-jeszcze, o tyle ta w oceanie/morzu jest okropna. Ostatnio edytowane przez stranger : 23-09-10 o 14:27. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Polna Bestia
|
![]() W instalatorze dema jest do wyboru kilka języków,w tym angielski.J.polskiego oczywiście nie ma.
Grafika-średnia Optymalizacja-słaba. Dwie foty z gry: ![]() ![]() Detale wymaksowane w menu,czyli wszystko HIGH oraz cienie w advanced na ultra.Do tego w sterownikach filtrowanie(AF) na X16 oraz wygładzanie krawędzi na X4.Rozdziałka 1920x1200.Wykorzystanie dostępnych zasobów procesora,czyli 8 wątków...mizerne.Po co stoi w wymaganich I7??? Powiem szczerze,już lepiej mi chodzi crysis warhead na detalach entuzjasta... konfiguracja co w sigu+OC(i7 @ 4.00GHz) Na plus fajny motyw muzyczny w menu:E |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Jaszczur
|
![]() Strasznie wolno mi ściąga.Nie ma żadnego innego linku do ściągnięcia?Bo tak to się nigdy nie doczekam
Edit.Znalazłem.Raczej za siedem godzin się ściągnie.^^
|Były Poszukiwacz Podziemia Beliara||Akkarin aka Pal6||Uczeń ЗеленыйElema| ![]() ![]() |Najbardziej Lubiany Podziemniak| |Były Członek Wielkiej Podziemnej Rodziny| Ostatnio edytowane przez paladyn6 : 23-09-10 o 15:11. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Problemy z grami: Kwestie techniczne, fabuła itp. | SZachu | Gry | 233 | 09-02-11 11:51 |
Demo Arcanii we wrześniu | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 34 | 08-09-10 23:55 |
[Poradnik] Najczęstsze Problemy Techniczne | Aproxar | Pomoc Techniczna [G3] | 1 | 28-04-07 21:20 |