![]() |
#87 | |||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Syn boży
|
![]() DS to Druzyna Spolszczenia. Tutaj ich strona wraz z modem
http://druzynapl.pun.pl/viewtopic.php?id=11 A tutaj inny link do downloadu http://www.moddb.com/mods/global-mod...bal-mod-171-pl
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Chrząszcz
|
![]() Odświeżę trochę temat xD. Otóż mam problem w dolinie przodków. Problem - to jest wielki bug!!!!
Wywala mi grę w dolinie przodków praktycznie na samym początku. Ledwo przejdę parę kroków i crash!!!! Od razu napiszę że: - nie włączałem konsoli, - nie wgrywałem innych modów, global wgrany na czystego nk - i nie może być wina kompa bo to nowy sprzęt ma tydzień czasu i po za tym: pentium i5 4x3,5, karta graficzna gtx 750 ti ale żeby nie było zmniejszałem widoczność i detale jak ktoś radził na forum i nic dalej to samo chyba że system nie pasuje mam 7 ale wątpie żeby to była wina winka.
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Chrząszcz
|
![]() Ta misja jest cała jakaś pobugowana ja drugi raz od zera zacząłem i dalej tego klucza nie mogę zdobyć. Dochodzę do momentu gdzie spotykamy Valentina i Iglerio pod karczmą Orlana i on nie ma tego klucza do GD no chyba że to nie on go ma.
A misję to pogadać musisz z : Iglerio, Coragonem, Lucy, Lord Andre, Akil, Z lucy trzeba wygadać wszystkie teksty że jej tam nie wierzysz i ja musiałem dać jej dwa krwawe puchary
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Strażnik Miejski
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |