![]() |
#2 | |
Czarny Goblin
|
![]() Jeżeli ktoś chce obniżyć poziom ostrzeżenia to proszę o pisanie PM do mnie. Osoby z 2 ostrzeżeniami mogą je obniżyć wzamian za pomoc przy tworzeniu tematu na wzór "NAJCZĘSTSZE PROBLEMY Z NK, Koniecznie przeczytaj nim zadasz pytanie" w dziale NK "Pomoc" mający skupiać w sobie linki z najczęstszymi problemami z gry. Takie 2 topici należy utworzyć w GI i GII a to jest szansa na przysłużenie się forum przez zagrożonych użytkowników i obniżenie %.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Golem
|
![]() No w końcu ktoś podchwycił mój pomysł.
Jak by co to ja też szukam ludzi ostrzeżeniami do pracy. Szczegóły w "NAJCZĘSTSZE PROBLEMY Z NK, Koniecznie przeczytaj nim zadasz pytanie". Szukajcie zielonego tekstu. EDIT: Praca ode mnie nie aktualna. Rysiek z Klanu mi już pomógł. Odwiedzajcie ten temat regularnie, tu moderatorzy ogłaszać będą nabory do roboty. Oczywiście bez zatrudniania wszyscy mogą składać "RAPORT'y" na posty łamiące regulamin. Aktywni również dostaną odpusty.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
Jeśli idzie o zadanie dla ciebie, to możesz harytatywnie pomagać przy szukaniu linków. Nic niestety z tego nie będziesz miał, bo masz 0% ostrzeżenia. Jak Melek wspomniał w trakcie tworzenia są działy z linkami do G1 i G2. Do G1 jeszcze nawet nie zaczęto, do G2 już jest sporo, ale powinno być z 3-4 razy więcej linków (!).
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
A i nie chodzi mi o obnirzenie poziomu ostrzeżeń tylko o wkład w tworzenie/rozwój/ulepszanie forum. Bubby powiedz jak robisz że czciąka w nazwie tematu jest kolorowa albo pogtubiona??? |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Golem
|
![]() Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Golem
|
![]() Cytat:
"..--==Quarchodron - POMOCY==--.." To by dopiero było. ![]() Cytat:
Jak narazie jedyne co masz do roboty, to funkcja RAPORT, jeśli znajdziesz jakąś ciekawą wypowiedź.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
Pierwszy to składanie raportów na posty łamiące regulamin, drugi to, to co opisał Melek. Możesz mu pomóc w tworzeniu tematów z linkami do najczęstszych problemów z G1 i G2. Chwilowo nie ma innych sposobów, jak będą nowe to ktoś z moderatorów je dopisze do tego tematu.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Cieniostwór
|
![]() Jedna rzecz mnie zastanawia: czy jest ustalona ilość raportów za którą dostaje się "odpust" w postaci np. -33% poziomu ostrzeżeń, czy też zależy to od uznania Admina-Moderatora ? Tak z ciekawości pytam.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Ostrzeżenia/Punkty karne czyli za co i dlaczego? | Donovan | Forum | 39 | 09-06-08 10:18 |
Co zrobić? | Miś | Pomoc techniczna | 2 | 01-02-06 15:47 |