![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() Zapraszam do czytania opublikowanych wczoraj informacji na temat Gothic 4 : ArcaniA. Gry-OnLine.pl to raczej źródło, któremu można wierzyć a znalazłem tam dużo ciekawych niusów
![]() Link: http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=619 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Krwiopijca
|
![]() Artykuł zaiste jakże ciekawy. Nareszcie ktoś wziął się za tak przysłowiowe "Jaja" i zgromadził info na temat Arcanii.Ale mimo tego iż na post odpowiadam pierwszy mam pewną sprawę do Adminów Naszego kochanego forum. Czy dałoby radę umieszczać jakieś newsy co 2-3 dni góra? Bo to czekanie po tydzień,2 tygodnie jest dobijające.Wklejacie za przeproszeniem byle gówno i myślicie że to wystarczająca robota i można dać se spokój na następne 2 tyg jak było z postem z dnia 02.07.2010.
Daliście przykrego jak drzazga w dupsku posta o questpacku który mało kogo zainteresował a daliście sobie spokój na 11 dni. Ostatnio edytowane przez Adam Lordov : 18-07-10 o 13:14. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Cytat:
Cytat:
A ten artykuł to nic innego, jak powtórzenie informacji znanych sprzed kilku miesięcy. Dużo tego shitu w internecie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zębacz
|
![]() Naprawdę ciekawy ten artykuł. Tak mnie nakręcili na tą Arcanię, że wątpię, abym wytrzymał te trzy miesiące. Z początku twardo utrzymywałem swoje stwierdzenia na temat Arcani i Gothic'a. Teraz jednak zmiękłem i mogę stwierdzić, że Arcania naprawdę ma szansę przyjąć szatę 4 odsłony sagi.
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() Bardzo ciekawy ten artykuł, jest w nim dużo ciekawych informacji.. Na temat nowego bohatera, fabuły, a nawet wspomnieli o lokacjach. Już nie mogę się doczekać, aż zagram w nowego Gothica. Ciekawi mnie tylko, czy będzie chociaż po części tak dobry jak pierwsze dwie części.
Ostatnio edytowane przez MajorPan : 28-07-10 o 00:09. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() Brawo BialaCzacha. Przez ciebie nie mogę spać po nocach czekając na premierę Arcani a w dzień zaglądam bez przerwy czy nie ma nowych newsów albo postów na forum
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Kąsacz
|
![]() Nikt jeszcze nic nie odsłonił. Na razie mamy jako taki zarys ogółu. Czytając artykuł wnioskuje ze zapowiada się nam całkiem niezły RPG
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Nindżomag
|
![]() Cytat:
Po lewo, patrzymy na "informacje o grze" i ładnie wypisane mamy działy. Nawet w powyższym linku jest więcej i dokładniejsze info.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() Dobrze,że ktoś postanowił uporządkować najważniejsze informacje o grze.Nie śledze na bieżąco tej produkcji,więc ten artykulik jest pomocny.Wszystko jest w skondensowanej formie,nie trzeba przeszukiwać wielu serwisów by odnaleźć te same informacje.
Odnośnie samej gry to od zawsze byłem sceptyczny.Najbardziej mnie razi wygląd głównego bohatera,o ile kształt i wygląd twarzy jeszcze ujdzie,o tyle fryzura już nie.Wydaje się on przez nią..co tu dużo pisać-ciotowaty. Obawiam się, że twórcy gry popełnią błąd wtórności pewnych rozwiązań.Może się ta gra stać w dużym stopniu kalką gothic-a 1/2,a tego bym nie chciał.Już są te same postacie,amulet prawdopodobnie ma coś wspólnego ze ściącym. Od gry spodziewam się dobrej rozrywki i "nie dla idiotów"-mam tu na myśli poziom trudności.Dużo zadań to plus niewątpliwy...ale,jeśli większość będzie "zdobądz tyle,a tyle,przynieś to,a tamto",czyli ogólnie przynieś/zdobądź/pozamiataj to ja podziękuje. Nie podoba mi się fragment o świeceniu miecza,czyżby znowu chodziło o wciskanie jednego klawiasza,tylko teraz we własciwym momencie ![]() Nauczyciele to także dobra strona gry-od zawsze wyróżniało serie gothic. Ilość godzin rozgrywki,ponad normę jak na dzisejsze produkcje,wiec jest dobrze.Wydaje sie,ze brak level scalling,co prawda nigdy w gothicach nie było,ale obawiałem się,ze nowe studio może chciec to zmienić. Grafika..dx9..mogliby dać nowszy DirectX,ale to nie jest najważniejsze.Oby nie było słabych tekstur, przyzwoity hdr i ujdzie pod tym względem. Ogólnie nie liczę na żaden hit(którego zapewne nie będzie),po prostu na znośny tytuł cRPG.(których jak na lekarstwo ostatnio ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice | Garrett | Mroczne Tajemnice | 747 | 03-02-17 16:25 |