Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Podróżnik PL (Wanderer)

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 28-11-10, 10:47   #313
Kruk_55
Polna Bestia
 
Kruk_55 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Nowy Targ
Posty: 81
Domyślnie

Ja mam gothica 2 noc kruka a spolszczenie już zainstalowałem ale nie zainstalowałem moda.A mógłbyś mi podać link do tej strony z modem bo ja tylko spolszczenie znalazłem.
__________________

RPG
Kruk_55 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-12-10, 20:25   #314
aronautas
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Posty: 24
Domyślnie

Nie wiem czy ktoś już tego nie pisał, ale temat dość długi i nie czytałem.
Otóż mam problem, wydaję mi się że wszystko zainstalowało się dobrze. Kiedy włączam grę menu ładuję się normalnie, ale jak daję nową grę to pojawia mi się czarna przestrzeń i pasek hp. O co chodzi ??
RPG
aronautas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-02-11, 09:25   #315
pieckuwek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2011
Posty: 1
Domyślnie

Witam mam mały problem z kilkoma zadaniami, mianowicie:
gdzie jest mapa ze współrzędnymi dla Czakrozadowa
w schronieniu 13, kto jest wampirem (mam już broń i co dalej)
gdzie jest pokój spełnienia życzeń związany z zadaniem "Ptasia grypa"
gdzie jest Sveta Koniowa z zadania "Terminator"
i jak zdobyć maskę tlenową
Bardzo proszę o szybką odpowiedź
Z góry Wielkie Dzięki
RPG
pieckuwek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-02-11, 11:32   #316
Quargoh
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2010
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał pieckuwek Zobacz post
w schronieniu 13, kto jest wampirem (mam już broń i co dalej)
To ta Panna co tańczy nago. Jeśli masz osinowy kolek lub kałasznikowa to musisz w nią uderzyć/strzelić(zależnie od broni).W przypadku koktajlu z czosnku, to trzeba ją nim poczęstować.

Cytat:
Napisał pieckuwek Zobacz post
gdzie jest pokój spełnienia życzeń związany z zadaniem "Ptasia grypa"
To jest jakby fabryka, znajduje się na skażonym terenie.

Cytat:
Napisał pieckuwek Zobacz post
gdzie jest Sveta Koniowa z zadania "Terminator
W szpitalu w Silent Hill.

Cytat:
Napisał pieckuwek Zobacz post
jak zdobyć maskę tlenową
Da Ci ją Milten gdy tylko skończysz wszystkie zadania Stirlitza( nie jestem pewien czy dobrze imię napisałem).

Co do mapy, to nie pamiętam, dość dawno grałem :P
__________________
RPG
Quargoh jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-03-11, 18:42   #317
Everetioz
Krwiopijca
 
Everetioz awatar
 
Zarejestrowany: luty 2011
Skąd: Русские дебрях!
Posty: 35
Domyślnie

Witam!

Mam pewien problem. Dość nietypowy... Tak mi się w każdym razie wydaje. Mianowicie: Jestem w bazie wojskowej i dostałem zadanie żeby zabić te wilki na moście. Odebrałem ten "Ekwipunek" od tego żołnierza(Zadov się chyba nazywa) no i poszedłem rozprawić się z wilkami. Pokonałem je, wracam do bazy, melduję o tym i... I nic! Nie ma żadnej, innej misji i nie mogę porozmawiać z żadnym człowiekiem w Bazie Wojskowej na jakikolwiek temat! To znaczy... Mogę porozmawiać jedynie z tym lekarzem.
Wie ktoś co mam robić dalej?
RPG
Everetioz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-03-11, 18:49   #318
paladyn88
Jaszczur
 
paladyn88 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: Khorinis
Posty: 205
Domyślnie

Mam dokładnie taki sam problem generał nie daje mi dalszych misji po tej z wilkami
__________________
Niech Innos będzie z wami!
RPG
paladyn88 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-03-11, 12:17   #319
Shine<3
Czarny Goblin
 
Shine<3 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Posty: 185
Domyślnie

Mam mały problem, a mianowicie nie umiem dokładnie(?) zainstalować spolszczenia. Gdy instaluje po rosyjsku wszystko gud. Gdy instaluje spolszczenie to po włączeniu moda mam biały ekran, zamiast liter białe kwadraciki. A gdy szperam w katalogu gothica to podmieniam te pliki ze spolszczenia na te oryginalne. Wtedy intro i inne wprowadzenia gud. Jednak gdy zaczynam gre jest czarny ekran, pasek zdrowia, a ja jestem człowiekiem z ryjem wrzoda i przebraniem panny lekkich obyczajów.

Jak ktoś nie zrozumiał to niedługo postaram się dodać ss'a.
__________________
Akolita Podziemia

†Strażnik Arsenału Podziemia
RPG
Shine<3 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-03-11, 13:01   #320
0judge0
Polna Bestia
 
0judge0 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2007
Posty: 79
Domyślnie

Cytat:
Mam dokładnie taki sam problem generał nie daje mi dalszych misji po tej z wilkami
Spoiler 


Cytat:
Mam mały problem, a mianowicie nie umiem dokładnie(?) zainstalować spolszczenia. Gdy instaluje po rosyjsku wszystko gud. Gdy instaluje spolszczenie to po włączeniu moda mam biały ekran, zamiast liter białe kwadraciki. A gdy szperam w katalogu gothica to podmieniam te pliki ze spolszczenia na te oryginalne. Wtedy intro i inne wprowadzenia gud. Jednak gdy zaczynam gre jest czarny ekran, pasek zdrowia, a ja jestem człowiekiem z ryjem wrzoda i przebraniem panny lekkich obyczajów.
Było to już wałkowane na wielu forach setki tysięcy razy
1.Najpierw instalujemy moda w wersji rosyjskiej do głównego katalogu gothica.
2.Instalujemy spolszczenie również w głównym katalogu gry, pamiętając o tym by skasować dopisek podróżnik, który pojawi się po wybrani odpowiedniej ścieżki.

UWAGA!!!
Do poprawnego działania wymagana jest właśnie taka kolejność, a więc jeśli najpierw zainstalował ktoś spolszczenie a potem podstawkę to musi wszystko usunąć i zainstalować jeszcze raz, tym razem poprawnie. I przede wszystkim NIE PODMIENIAMY ŻADNYCH PLIKÓW !!! To nie zadziała, gdyż instalator integruje spolszczenie z podstawką, właśnie po to podczas instalacji włącza się CMD. Powodzenia.

Mam nadzieję, że tłumaczyłem to po raz ostatni
__________________

Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero. Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero.
RPG
0judge0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-03-11, 18:12   #321
paladyn88
Jaszczur
 
paladyn88 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: Khorinis
Posty: 205
Domyślnie

Tak wykopałem klucz ale mi chodzi o to że generał kirzakow nie daje mi misji alkoholowa mafia,chodzi o te 3 misje po których można pójść za most bo jak ide za most to mnie zabija
__________________
Niech Innos będzie z wami!
RPG
paladyn88 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-03-11, 00:08   #322
0judge0
Polna Bestia
 
0judge0 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2007
Posty: 79
Domyślnie

@UP

No więc tak Generał da ci te 3 zadania jeśli:

Spoiler 
__________________

Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero. Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero.
RPG
0judge0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-11, 19:13   #323
paladyn88
Jaszczur
 
paladyn88 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: Khorinis
Posty: 205
Domyślnie

Aha dzięki za pomoc,a mam jeszcze jedno pytanko co musze zrobić by czakrozadow mnie przeteleportował mówił że potrzebuje jakichś współrzędnych tylko niewiem skąd je wziąć
__________________
Niech Innos będzie z wami!
RPG
paladyn88 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-11, 23:24   #324
0judge0
Polna Bestia
 
0judge0 awatar
 
Zarejestrowany: październik 2007
Posty: 79
Domyślnie

@up
Spoiler 
__________________

Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero. Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero.
RPG
0judge0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Spolszczenie: Podróżnik - Za Liniami Wroga Żelazko Publikacje modderów 74 13-05-12 23:55


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.