![]() |
#14 | |
Polna Bestia
|
![]() Dachu niestety tam nie znajdziesz, ale mogę ci podać mój sposób.
Wyciągasz orki z zamku i uciekasz, jak przestają cię gonić to wtedy strzelasz do nich z łuku. Tym sposobem załatwisz kilka orków, ale podczas tego uciekania kierujesz się do zawalonej chatki (znajdź ją przed akcją). Wskakujesz na nią i strzelasz do orków. Po jakimś czasie się zlecą wszystkie i je bez problemu zabijesz. PS. W Trelis nie znajdziesz żadnego dachu. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Krwiopijca
|
![]() Najlepiej iść do Beliara i wypełnić zadanie "Za Beliara" To wtedy pójdzie całkiem lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozostałe opcjeDodaj podpis Automatycznie zmieniaj linki na tekst Wyłącz uśmieszki w tekście Dołączone plikiPoprawne rozszerzenia plików: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip Subskrypcja tematuRodzaj powiadomienia: Nie subskrybuj Bez powiadomienia na email Automatyczne powiadomienie na email Codzienne powiadomienie na email Tygodniowe powiadomienie na email Oceń wątekMożesz ocenić ten wątek Wybierz ocenę 5 : Doskonały 4 : Bardzo dobry 3 : Dobry 2 : Średni 1 : Słaby ![]() 27-04-10 17:21KyleOczywiście. Już nawet na 1.60 z pucharami chyba wszystko było w porządku. A z pewnością dało się je zdobyć.27-04-10 17:07panekCzy patch 1.73 likwiduje blad z mala iloscia ognistych pucharow? Chodzi o to ze zrobilem juz zadanie w Monterze (to, w ktorym mozna bylo obejsc ten blad i od niewolnika wysepic 2 ogniste puchary)18-03-10 15:31MatrxZna ktoś jeszcze jakiś sposub?????16-03-10 14:18Krzychu16Dachu niestety tam nie znajdziesz, ale mogę ci podać mój sposób. Wyciągasz orki z zamku i uciekasz, jak przestają cię gonić to wtedy strzelasz do nich z łuku. Tym sposobem załatwisz kilka orków, ale podczas tego uciekania kierujesz się do zawalonej chatki (znajdź ją przed akcją). Wskakujesz na nią i strzelasz do orków. Po jakimś czasie się zlecą wszystkie i je bez problemu zabijesz. PS. W Trelis nie znajdziesz żadnego dachu.16-03-10 09:31MatrxMuszę zdobyć Trelis. Wiecie jaki jest najłatwiejszy sposób żeby zniszczyć ten zamek ( bez kodów ) ?? np. wejść na jakiś dach i strzelać z łuku tylko na jaki żeby oni mnie nie trafili??14-03-10 15:52Matrxdzięki............14-03-10 15:14majkel880505Cytat: Napisał Matrx ![]() Jestem w Trelis mam znaleźć alchemika Avokadro coś takiego. gdzie on jest???? Avogadro jest na farmie na wzgórzu na północ od Trelis. Wyjdź wschodnią bramą i idź na północ a napewno trafisz.14-03-10 14:40MatrxJestem w Trelis mam znaleźć alchemika Avokadro coś takiego. gdzie on jest????12-02-10 12:32ChrzaszczCo do zadania w Bradze to kiedy idziesz do Tufaila po daninę on Ci proponuje żebyście poszli zabić koczowników którzy go okradli. Idziesz z nim i wybijasz koczowników a potem płacisz za niego daninę u Nafalema. Należy także zabrać koczownikom puchar sprzedawców wody który jest daniną Abbasa. Kiedy dasz całą daninę od wszystkich zaliczy Ci misję.05-11-09 19:30Lee194Musisz znaleźć obóz koczowników, w jaskini niedaleko i odebrać im złoto.24-10-09 12:21Smokus206Goście, byłem najpierw u Jose-dał daninę, potem u Bernardo-walka, ale dał, potem u Tufaila ale on już nie dał bo okradli go koczownicy. I co teraz??? Zapłaciłem Nafalemowi jego daninę a on: CO??!!! JAK???!!.I co teraz?????19-08-09 01:01jom55Nie musisz wypełniać zadania "Za Innosa" zwój jest dostępny dla każdego w którejś skrzyni z magią.Ten wątek ma wiecej niż 12 odpowiedzi. Kliknij tutaj aby przeczytać cały temat. ![]() Możesz wysyłać odpowiedzi Możesz wysyłać załączniki Możesz edytować swoje posty vB code jest Wł. Uśmieszki są Wł. kod [IMG] jest Wł. kod HTML jest Wył. Powered by vBulletin® Version 3.6.7 Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd. Partnerzy: Szkolenia Szczecin, Dragon Age
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Chrząszcz
|
![]() Hejka,
mam mały problem z odbiciem Montery. Zrobiłem tam wszystkie zadania, zdobyłem cała reputację, rozmawiałem już z dowódcą orków oraz Rolandem (czy tam Ronaldem) i on miał Mi dać rozkaz odbicia Montery, ale podczas rozmowy z nim nic takiego nie mówił. Natomiast Sanford powiedział, że mam zabić dowódce i jakichś strażników, a po ich zabiciu nie dało się z nim rozmawiać. Wie ktoś może o co chodzi? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Jaszczur
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Golem
|
![]() Tych najlepszych czarów nauczysz się dopiero po wybraniu ścieżki co do odbijania miast to będę miał też problem bo gram łucznikiem a nie mam pomysłu na odbiciu tylko wiem że pójdzie mi dużo ognistych, ogłuszających, wybuchowych, zatrutych i ostrych strzał.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||