|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Golem
|
![]() Witam własnie gram w GII bez NK Magiem Ognia ale jest słaby i mana mu szybko schodzi nic nie pakowałem w siłe i zręczność ani kusze łuki w nic tylko mana czary i kręgi czy dobrze zrobiłem i w jakie czary pakować mam ognistą strzałe kule ognia tworzenie szkieletu krąg trzeci rozdział 3 i jeszcze chcem mieć dużą kule ognia i czwarty krąg magii mam 180 mana i bez sensu że nauczy nauczyłem się otwierać zamki?
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Kąsacz
|
![]() Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Golem
|
![]() DKO nie polecam. Błyskawica lepsza. Szybkostrzelność to podstawa, a zanim kula ognia się naładuje do przyzwoitych obrażeń, to zbiegnie się połowa GD.
Mówienie, że mag w G2 bez NK jest słaby, to profanacja. Tylko paladyn może go ewentualnie przebić pod względem ekonomii, bo mam mniej manożerne czary. Mag to potęga! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Golem
|
![]() Ok z tym że piorun kulisty zadaje obrażeń tylko 180 a DKO aż 300 ork wojownik poleci na hita bez maksimum tego czaru a ork elita i szaman na 2 a na kulisty piorun wojownik orków na 2 nie żebym się kłócił ale macie jeszcze podstawy gdzie piorun kulisty jest lepszy od DKO?
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Black Swan
|
![]() Duża Kula Ognia zadaje 300 obrażeń tylko wtedy, gdy w pełni się naładuje. A to trochę czasu zajmuje. Pioruna Kulistego puszcza się szybko. Ot, taka różnica.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Cieniostwór
|
![]() ja grając magiem miałem DKO i nie miałem problemów... z np.smokami, pojedynczymi orkami,
większe grupki orków a w zasadzie prawie polowe orków które otaczały zamek zawsze brałem pod taran i tam je z pirackiego kordelasa dobijałem ...długo to szlo ale mikstur na manę potem by mi zabrakło ^^ wtedy jak grałem ,szkielet był w zasadzie na wszystko ![]() ja grając magiem,zrobiłem takie runy: -ognista strzała -Kula ognia -przyzwanie szkieleta -śmierć ożywieniom -deszcz ognia -tchnienie śmierci -śmiertelna fala -armia ciemności -święty pocisk runy które znalazłem: -strach x2 -przyzwanie goblina ( u sekoba w skrzyni) -lodowa strzała ( niedaleko krypty z amuletem angara) -światło (runa paladyna z GD) -Leczenie małych ran ( w przejściu do GD w obozie orków kolo ogniska) Dodam jeszcze ze na koniec gry 3 puste runy mi zostały do wykorzystania!! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Golem
|
![]() Ja to bym chciał mieć prawie te same runy ale np dla maga nie miało chyba sensu pakować w otwieranie zamków albo w kradzież kieszonkową co?
A jak szłeś już do smoków to ile mana miałeś?Bo ja zamierzam mieć 200 mana czy tyle wystarczy? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Co się bardziej opłaca? | LizaCzek12317 | Porady i triki | 37 | 12-06-10 09:17 |
co się bardziej opłaca | Rex | Pomoc | 19 | 26-10-04 19:38 |