![]() |
#5 | |
Jaszczur
|
![]() Nikt do końca nie wie co one oznaczają. Morzemy sie tylko domyślac, a więc tak jak to ujołeś ta "ściana" MOIM ZDANIEM pokazuje że praca PB i DS sie nareszcie rozpoczeła; zaciśnięta pięśc hmm
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Krwiopijca
|
![]() Hm no cóż, raczej to artworki niż screeny, ale w końcu, czemu się dziwię, praca nad grą dopiero niedawno się zaczeła, więc jeszcze będzie trzeba poczekać na coś więcej niż arty.
*edit* W filmiku mowa o Spellbound i- jeżeli dobrze zrozumiałem (kiepsko z niem.) w gothic 4 będzie multi, dalej co bardziej rozumiem, i już większość wie, o zmianach w interface'ie, o tym, że gra będzie miała znacznie mniej bugów, system walki będzie poprawiony, a dalej niezbyt zrozumiałem. :\ *edit* Na tej samej stronce jest kilka dokładniejszych info: -muzyka i grafika z g3 będą użyte w g4 -mimo tego podczas premiery g4 będzie tehnicznie zaawansowany -gra będzie podzielona jak g1 i g2 na rozdziały -umiejętności i atrybuty będą rozważnie ulepszone -mimo iż fani poprzednich części są zadowoleni z interfejsu i sterowania (!) będą one dostosowane do początkujących graczy, jednak podobne do poprzednich części -system walki będzie całkowicie inny, będzie można walczyć z kilkoma wrogami na raz, jednak nie będzie on wymagający -do beta testów będzie wybrana 200 forumowiczów,(nie tutejszych dla niejarzących) a Spellbound będzie jednocześnie dzielił się infromacjami o postępach w tworzeniu g4 z innymi forumowiczami -dyrektor Spellbound (poprawić, jeśli się mylę), Hamma jest przekonany, że jego zespół jest nie tylko utalentowany (oby panowie, oby), ale też zmotywowany jak nigdy dotąd -o dacie wydania nie ma inf., ale wiadomo że g4 będzie również na ps3 i xbox 360 -Spellbound troszczy się o to, aby załatać błędy w g3, współdziałając ze społecznością odpowiedzialną za Community patch'e, jak również z kilkoma ludźmi z Pb. No cóż, to wszystkie infosy o g4, mam nadzieję że ktoś doceni moją odrobinę pracy nad pisaniem tego wyżej ( a tak chciałem sobie zagrać w tdu c|: ) Ostatnio edytowane przez fiend~ : 29-08-07 o 22:00. Powód: Tak dla jaj -.- |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Polna Bestia
|
![]() Witam,
Ten dział zwie się Gothic 4, a więc ten temat dotyczy filmów i screenów z gry Gothic 4: Genesis - dlaczego więc zamieszczacie tu również screeny dotyczące nowej gry PB? Robi się przez to zamieszanie. Myślę, że dyskusje na temat tejże gry powinny toczyć się w dziale Gry, bądź też oddzielnym dziale forum. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Myśliwy z Przełęczy : 30-08-07 o 17:29. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Polna Bestia
|
![]() O jakim sukcesie mówisz?
![]() Co do jednego się zgodzę - przydałaby się tutaj jakaś segregacja, żeby screeny/arty/tapety nowej gry PB nie mieszały się z G4... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Chrząszcz
|
![]() dowód.JPGTe dziwne obrazki na drewnie mogą by z gothica , bo jak niedawno grałem to widzialem taki znak w gothicu 3 na podestach pod pulpit.
HD 2900XT teraz 2 giga ramu core 2 duo e6750 I GOTHIC NA FUL Ostatnio edytowane przez Darthmiki : 07-09-07 o 22:05. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||